Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8874364 www.bgdnes.bg

Рони Ромеро и бендът на д-р Милен Врабевски разтърсват Античния театър в Пловдив


Грандиозното завръщане на Intelligent Music Project и Рони Ромеро ще събере фенове на Морската гара във Варна на 4 август, а на 6 август ще превърне Античния театър в Пловдив в сцена за съвременни музикални шедьоври.

На ексклузвините концерти в морската столица и в Пловдив вокалистът на Rainbow Рони Ромеро ще изпълни хитовете на Intelligent Music Project, автор и продуцент на които е прочутият български филантроп д-р Милен Врабевски. Почитателите на истинската рок музика ще се насладят на най-доброто от албумите на д-р Врабевски - “Sorcery Inside” и “Life Motion”, който излезе през февруари 2020 г.
На концерта в Античния театър децата до 14 години ще могат да влязат напълно безплатно на събитието, но трябва да са с придружител. Рок концертите са организирани в съответствие с наредбите на Министерството на здравеопазването. Невероятното събитие ще се повтори и в София – на 18 септември на сцената на Sofia Live Club, а на 19 септември ще събере феновете на истинския рок в Летния театър в Бургас.

Заедно с разтърсващия сетивата Рони Ромеро на сцената ще се качат светила от родната музикална индустрия: Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.
„Бих искал децата ми да растат с идеите, които споделям в албумите си, и вместо да преподавам лекции за тези идеи, използвам езика на музиката, който е много универсален и лесен за разбиране“, споделя авторът на музиката и двигателят на разтърсващите рок събития д-р Милен Врабевски.
Рони Ромеро, който вдига цялата публика на крак с чудовищния си глас, смята да посвети цялата си енергия и талант, за да развие кариерата си на българска сцена, и е потвърдил категорично постоянното си участие в изявите на живо на Intelligent Music Project.
Д-р Милен Врабевски сподели, че заедно с легендарния барабанист и продуцент Саймън Филипс започва да работи по шестия студиен албум на IM, който носи заглавие “The Creation”. За пореден път Филипс ще е на барабаните и ще бъде музикален копродуцент. Ричард Гризмън от River Hounds и Карл Сентънс от Nazareth ще радват феновете като допълнителни вокалисти.
Новият албум на д-р Милен Врабевски ще може да се чуе на живо от феновете по време на мащабно турне на Балканите. В концертната обиколка ще участват световните звезди Саймън Филипс, Рони Ромеро, Ричард Гризмън, Карл Сентънс.
Формацията пожъна огромен успех с първото европейско турне преди месеци - Варна, Пловдив, София, Амстердам и Кьолн слушаха в захлас музиката на д-р Милен Врабевски и Intelligent Music. На първото европейско турне рок феновете имаха щастието да се насладят на таланта на легендарния барабанист и продуцент Саймън Филипс на вокалното майсторство на Рони Ромеро и Ричард Гризмън, и на якия саунд на българските музиканти. Като беквокалисти блеснаха Лина Никол, Славин Славчев и Боби Косатката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама