Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8875854 www.bgdnes.bg

Гадже и деца върнаха Божинов в България

Валери се чува редовно по телефона с Биляна Дол, но май има нова тръпка

Гадже и деца върнаха Валери Божинов в България. Нападателят има нова тръпка, заради която ще акостира отново в родината. Преди няколко дни футболистът разтрогна своя договор с италианския клуб "Пескара". Контрактът изтичаше на 31 август, а Божигол ще се прибере по-рано.
След края на връзката с Биляна Дол Валери пази ревниво личния си живот. Негов близък приятел загатна, че в живота на Божинов има нова любов. Голмайсторът вероятно ще се завърне в "Левски", а това ще му позволи да посвети своето време извън тренировките на мистериозното момиче.
Другата причина за решението на Валери да се върне у нас са децата му. Той прекара само две от последните шест години в България и пропусна безценни мигове от израстването на Валери-младши и Никол. През пролетта дъщерята на Николета Лозанова навърши осем. Първородният наследник става през септември на 14. Валери планира да заведе на море хлапетата, които рядко се събират заедно.
Новото любовно завоевание на Валери не го спира да следи своята предишна приятелка Биляна Дол. Сръбкинята е изключително активна в социалните мрежи. Тя пуска ежедневно палави фотоси. Преди броени дни красавицата отпразнува 45-ия си рожден ден. Всяка снимка на Биляна е харесвана от Валери, но любовта между бившата двойка вече изстина.


Точно преди година Дол загатна как Божинов е изневерявал и това е причината за раздялата.
"Бях с него в паданията и по пътя обратно към върха - написа сърцераздирателно Биляна. - И в Китай бях с него. Но очевидно това не беше достатъчно. Нагоните му се оказаха по-силни. Не става въпрос, че съм спряла да го обичам, но неговият инстинкт и необходимостта да го задоволи ме нарани като жена. Пожелавам му щастие в живота, но вече няма да намери друга жена като Биляна Дол, която да го обича и подкрепя безусловно. Нашето пътуване, което за мнозина изглеждаше като сън, завърши."


Въпреки тежките думи Биляна също продължава да следи Валери в социалните мрежи. Специално за "България Днес" сръбкинята разкри, че двамата остават приятели.
"Редовно се чуваме с Валери. Той е част от моя живот и винаги ще си остане добър човек. Но нашата история като партньори приключи - категорична е Биляна Дол. - Ако се наложи, винаги ще му помогна. Както знам, че и той ще го направи за мен. Връзката беше опит и за двама ни. Приятелството е най-важното нещо в живота."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама