Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8880654 www.bgdnes.bg

Меган Фокс тайно кацна в България

Най-красивите сини очи на Холивуд се разхождат из София

Мъжете под ключ, жените да не излизат без грим и прическа, ловците на автографи да са нащрек. Меган Фокс е тук!
Актрисата с най-красивите сини очи кацна в България за снимките на филма Till Death. Както първи "България Днес" писа преди няколко месеца, хорърът ще се заснеме в студиата в Бояна. В сюжета на филма на ужасите Меган Фокс влиза в ролята на Ема, която е в луда надпревара с наеми убийци, които я преследват.
Меган е в родината ни вече няколко дни, като късметлии дори успяха да се щракнат с нея. Самата актриса пусна стори в инстаграм от хотела, в който е настанена, като пише, че се забавлява със свои колежки, след като се възстановява от полета. Макар все още никой официално да не е оповестил кацането на американката в България, в мрежата плъзнаха кадри със сексапилната звезда. По "Витошка" и "Графа" вече е съвсем обичайна срещата с някоя холивудска знаменитост. Джерард Бътлър, който често идва в столицата ни за снимки, още по-често се подвизава в централната градска част, където с кеф обръща внимание на почитателите си. Очакванията са тези дни социалните мрежи да прелеят със снимки с Меган Фокс.
34-годишната суперзвезда идва в страната ни в момент, когато в личния й живот цари лек хаос. Актрисата от "Трансформърс" се разделя след 10 г. брак с колегата си Брайън Остин Грийн, от когото има две деца. Само месец след това таблоидите зад Океана гръмват, че Меган има връзка с американския рапър Машийн Гън Кели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама