Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8880666 www.bgdnes.bg

За 50 бона съдят Жанета Осипова

Плеймейтката излъгала, че е бита в козметичен салон

"Ще съдя Жанета Осипова, искът е подаден."
Това заяви ексклузивно пред "България Днес" Вили Боршукова. Фризьорката, която преди месец се оказа в епицентъра на сплетня, забъркана от Жанета Осипова, завежда наказателен иск за 50 хил. лева. Плеймейтката, която по думите на Боршукова, лъже за побоя, ще бъде подведена под отговорност за действията си.
"Очаквам да бъде осъдена, даже мога да кажа, че съм сигурна в това. Има много свидетели на случката, клиентки и колежки от салона. Тя сега ще се крие", споделя Вили пред вестника.
Фризьорката споделя, че срещу нея няма заведен иск или поне все още няма информация за такъв.
"Получих много обиди и дори заплахи за живота ми. Няма да предприема действия срещу тези недоброжелатели. Ще съдя Жанета Осипова. Всичко се видя от камерите. Не съм я докосвала! Тя излиза сама от салона", допълва още Боршукова.


Тя споделя, че остава безкрайно разочарована от всички заглавия, които я обвиняват в насилие над плеймейтката, и допълва, че едва няколко издания, в това число и "България Днес", търсят нейната гледна точка. Вили Боршукова, която е дългогодишен собственик на салон за красота, разкрива, че определено ситуацията й се отразява. По думите й явно Жанета е лабилна и често се забърква в неприятни ситуации.
"Тя ще си плати в съда. Въпросът е дали ще има нещо да й се вземе, защото, доколкото съм запозната, Жанета няма нищо. Тя е от гара Бов, няма осигуровки, няма нищо. Не знам дали ще може да й се вземе нещо, но ще го докарам до край. Това нейно поведение не е нормално", разкрива Боршукова.


Самата Осипова разтръби за побой, който по думите й е нанесен в салона за красота на Вили. От своя страна бизнес дамата запази реномето си, като публикува записи от видеокамерите в центъра за красота, от които става ясно, че не е имала никакво съприкосновение с Жанета.
"След като това приключи, ще публикувам абсолютно всичко - искове, жалби, записи. Чакаме датата за делото", завършва Вили Боршукова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама