Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8882800 www.bgdnes.bg

Пол Маккартни: Не искам да гастролирам в Лас Вегас, там е гробище

Сър Пол Маккартни нямал никакво намерение да се установи за дълго в Лас Вегас и да изнася там поредица от концерти, тъй като според него Градът на греха бил гробище за музиканти, пише в."Дейли мейл".

"Подобна идея никак не ме блазни, сподели бившият член на легендарната група "Бийтълс". Целия си живот съм избягвал едно подобно посещение!"

Реклама

Но според мнозина специалисти от шоубизнеса, сър Пол страда от предубежденията на своята генерация, според които който отиде във Вегас, е в залеза на кариерата си. Те изтъкват изключително успешните гастроли на Елтън Джон, Селин Дион, Род Стюарт и много други, които развъртяха стотици милиони долари, благодарение на спектаклите си в казината, предава БТА.

Пол коментира и лошото чувство, което изпитал, когато Ленън се отнесъл зле с него в една от своите песни - "How Do You Sleep". Той бил заклеймен в парчето от покойния Джон, след като решил да съди "Бийтълс" за авторските права. "Тогава те се държаха от Алън Клайн, спомня си сър Пол. Единственият начин да спася наследството на групата и на "Епъл" беше да осъдя Алън Клайн. Но тогава юридически стана ясно, че той не е страна, и трябва да съдя "Бийтълс" за правата. А това породи брожение между членовете на състава", спомня си Маккартни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама