Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8896710 www.bgdnes.bg

Дениз на Стоте манекенки в любовна интрига

След като мина през Слави Трифонов...

Бившата на Сираков изневерява здраво

Дениз Хайрула е в центъра на любовна интрига и изневерява здраво! С богаташ е, който я боготвори, но какво от това?! Не му е вярна и туйто! Опасна е бившата на Ицо Стоте манекенки!
Такъв е образът на фаталната Дениз в новия клип на Ави Бенеди, където плеймейтката играе непокорна държанка. Освен от конкурса за най-сексапилни мацки на България Дениз е известна и с това, че мина през новото шоу на Слави Трифонов. Тя бе финалистка в конкурса "Мис Левски Г", където се надпреварваше с други сексбомби за голямата награда в различни задачи и предизвикателства.


В клипа Дениз е фатална, но и в реалността името й често изскача на първите страници. Дълго време въртеше страстна любов с Христо Сираков - той я глезеше както си трябва, двамата редовно пътуваха по скъпи почивки в чужбина. Дениз обаче бе нещо повече от забавление за Сираков, който я запозна с фамилията и децата си. Притежателката на едно от най-стегнатите дупета в републиката преди месеци сподели, че Сираков е голямата й любов и много трудно би намерила мъж, който да го замести.

Реклама


Това се случи и по време на пандемията двамата изведнъж приключиха отношенията си. По това време кадър на Дениз в компанията на Мартин Карбовски наостри злите езици и се заговори, че именно той е откраднал стройната сексбомба от Сираков. След няколко дни на панически слухове Карбовски отрече всичко... После Хайрула загатна, че има нов любим в живота си, но не разкрива кой е засега.


Натуралната Дениз, която за разлика от много други плеймейтки няма капка силикон по себе си, и Ави Бенеди изиграват класическата любовна история на богатия мъж и красавицата в новия клип. Различното е, че златотърсачката с охота му харчи парите, но не предлага вярност в замяна. Песента и сценарият на клипа са създадени по истинска история.
"Когато дойдох в България преди 7 години, ми обясниха, че мъжете с финансови възможности обикновено не са верни на партньорките си и си "купуват" красавици за забавление. Аз забелязах и другото - има мъже, които наистина обичат и боготворят жените до тях и не пестят средствата си, за да ги карат да се чувстват като принцеси, а те от своя страна се възползват от чувствата им и ги правят на глупаци. Видях много такива истории около мен, но една от тях толкова ме разтърси, че ме провокира да създам тази песен", казва изпълнителят.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама