Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8903080 www.bgdnes.bg

"АПОЛО" с дарение за бедстващ Бейрут

Защитни гащеризони срещу коронавирус ще дари фирма "АПОЛО" на правителството на Ливан.


След трагедията на 4 август тази година, когато мощен взрив разтърси столицата Бейрут и десетки хора загинаха, а хиляди бяха ранени, страната повече от всякога има нужда от международна подкрепа.
В тежки времена на пандемия и последствията от трагедията "АПОЛО" подава ръка за помощ.

Реклама


"АПОЛО" е производител на защитни мембранни гащеризони за многократна употреба от най-висок клас, предназначени за борба с COVID-19. Такъв тип гащеризони са дарени от дружеството и предоставени чрез Българския Червен кръст на Ливан. Те са за нуждите на пострадалите след смъртоносната експлозия.


Дарението включва защитни водонепроницаеми гащеризони с качулка, за многократна употреба от серията APOLO Protect. Осигуряват защита на тялото от течности и аерозоли, както и от проникване на вируси и бактерии и след многократно пране. Всички шевове се запечатват със специална лента по метода на заваряването, което осигурява защита (включително и след многократно пране) от проникване на течности, вируси и бактерии дори и през шевовете.


"Нашите мисли са с народа на Ливан и им пожелаваме по-бързо да се преборят с трудната сиутация. Осъзнаваме, че точно в този момент имат нужда от подкрепа. Фирма "АПОЛО" не е просто бизнес начинание, а е насочена с мисъл към добруването на хората и запазването на тяхното здраве. Приемаме дарението като кауза и искрено вярваме, че даряваме не само защитни гащеризони, но и надежда", заявиха Веска и Николай Цветанови, управители и собственици на "АПОЛО".


Мотото на "АПОЛО" е "Продаваме облекла, подаряваме здраве!". И с този жест го затвърждават, както са го правили през годините.
Защитните гащеризони са преминали лабораторни изпитания и отговарят на всички изисквания за качество. Към облеклата има и декларация за съответствие от производител съгласно Регламент (ЕС) 2016/425 НА Европейския парламент и на Европейския съвет от 9 март 2016 година, относно личните предпазни средства.


"АПОЛО" е компания, която внедрява високите технологии в облеклата. В периода 2001-2020 г. "АПОЛО" се утвърди като най- добрата (над 80% одобрение) българска компания - доставчик на униформени и професионални облекла за голяма част от министерствата в България. Същевременно, съвместно с партньорите ни в чужбина, доставяме облекла и за армиите на Дания, Норвегия, Германия, Швейцария ("АПОЛО" е първата и единствена компания постигала 100 от 100 точки за качество в Армасуис ), полициите във Франция, Германия и Англия, служителите на DHL, Дойче Пост, Английски К ралски пощи и др. Водещ принцип в работата ни е клиентът да получи най-доброто, това, от което действително се нуждае. За целта правим анализ на дейностите, които потребителят на облеклата ни извършва, на времето и начина му на работа. Разработваме цялостна концепция за видовете облекла, за материите, дизайна, конструкцията и функцията, които да осигурят комфорт и удобство при ползването на униформите", добавят от фирмата.

Реклама
Реклама
Реклама