Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8905161 www.bgdnes.bg

Андреа ПРОГОВОРИ!

Андреа, ексклузивно пред "България Днес":

Не се чувствам предадена, правя песни, вдъхновена от личния си живот, казва изпълнителката

"Не се чувствам предадена!"

Това заяви Андреа специално за "България Днес" в първото си интервю след раздялата си с Кубрат Пулев.
Фолкпевицата разкрива пред вестника, че никой не я е предавал в трудните моменти, през които минава, поради простата причина, че около себе си има само и единствено хора, на които може да разчита. Бившата половинка на Кобрата не усеща удари от близки приятели в тежките етапи от живота си. Тя никога не е имала фалшиви хора около себе си, които могат да й нанесат такова предателство. Разкрива, че има силна интуиция в тези отношения и ако един човек е неискрен от самото начало, то той просто не е част от обкръжението й. В едно Андреа е сигурна:
"Няма да обсъждам личния си живот! Не ми се занимава. Не мога да променям хората и да им казвам кое е добре и зле. Мога само да се отдръпна и да продължа моя път, което е най-доброто.", категорична е Теодора, както е истинското име на певицата.

Реклама


От разговора с певицата става ясно, че последните й проекти са вдъхновени именно от обратите, през които Андреа преминава в последно време. Изпълнителката не желае да говори за отношенията си с Кобрата, както и за спекулациите по неин адрес. Въпреки това отговори на един от най-важните въпроси, от които феновете й се интересуват. А именно "Посветена ли е песента "Егоист" на последните събития в живота й?".
"Може да се каже, че парчето е повлияно от личния ми живот, но това е неизбежно за изпълнителите", споделя Андреа.
Хващаме фолкдивата на плажа по време на ваканцията й на родното Черноморие и тя разказва, че процесът по създаването на хитови песни започва именно с емоциите в реалността.


"Всеки творец малко или много се вдъхновява от нещата, които изпитва в живота си, и е нормално да има нужда нещо да му се случва в живота. Трудно се работи, когато не ти се случва нищо, когато няма никаква емоция. Емоцията е движещата сила най-вече при музикантите. Малко или много личният ми живот е повлиял в създаването на "Егоист", споделя Андреа.
В песента се пее за това как лирическият приятел на изпълнителката я е "нокаутирал с лъжа нова в гърба" и "всяка ти дето я обичаш, курва после я наричаш". Сред широката публика това бе възприето като обвинения с Кубрат Пулев. Преди известно време се разбра, че боксьорът е изневерявал на Андреа и дори е купил апартамент на друга жена.
Парчето става хит за броени часове, а всички в чалга гилдията са във възторг от музиката, видеото и най-вече от текста. Близо милион гледания за по-малко от месец натрупва песента, която звучи и от всяка дискотека. "Егоист" идва след доста дълга пауза по отношение на чалга хитовете, които Андреа създава.


"Никога не съм чувствала, че си тръгвам от попфолка, защото през цялото време имах работа в нашите заведения. Наистина последните две години не сме правили парчета в този стил. Последната песен беше със Сузанита и тя до ден днешен е суперпопулярна. Песента стана хит само за 12 часа, такова нещо не ми се беше случвало. От тогава не съм избухвала. В тях влагам много енергия".
Макар Андреа да не е правила песни в чалга стил, старите й парчета държат класациите и продължават да бъдат слушани.
"Хората не са забравили старите ми песни. Това ме кара да се чувствам добре, че съм оставила някаква следа във времето, че не са били еднодневки и съм се разписала в историята. Хубаво е, че ги зарадвах и с нещо ново", разказва Андреа пред "България Днес".
Изпълнителката е категорична, че човек, който е на сцената, няма как да не бъде суперсоциален. Комуникацията и работата й я правят много по-отворена към външни хора.
"За личния си живот съм малко по-затворена и по-дистанцирана. Ако не беше тази кариера, щях да съм абсолютен интроверт, но благодарение на сцената се разчупих".
Както самата Андреа разкрива, през последните 4-5 години не спира да работи. Насочва енергията си към международните си проекти, където успехът й е още по-силен. 33-годишната софиянка намира мениджър, с когото работи в Румъния. Той специално търси подходящи песни за нея и организира участия в държави като Русия, Азербайджан, Албания.
"Интересно е. Виждам различни култури, хора, изпитваш различни емоции. Но аз обичам България и нашата публика и много се радвам, че съм успяла, макар и доста отдавна. Не съм загубила нюх към тази музика, все пак тя ме изстреля".
Бившата половинка на Кубрат Пулев стига до извода, че човек трябва да е хамелеон независимо с какво се захваща. Самата тя успява да се променя спрямо времето и тенденциите.
"Не забравяйте, че дори и нашите фенове се променят. Някои от тях вече са родители. Нормално е да бъдеш гъвкав и да се променяш спрямо желанията на хората, за да бъдеш харесван. Но е много важно и да бъдеш себе си. Ако Господ ти е дал да усещаш музиката независимо от жанра или времето, винаги ще бъдеш актуален", допълва Андреа.
Блондинката има няколко проекта в Албания, Сърбия и Румъния, но за съжаление заради пандемията от коронавирус й се налага да ги отложи. Андреа забавя голяма част от предстоящите си песни заради ограниченията.
"Ще пусна нова песен с Кости, която беше готова още преди една година. Бях забавила неговото пускане, не съм го почувствала, но сега мисля, че му дойде времето. Мисля, че е по-хубаво да наблегна на българските песни", разкрива предстоящите си планове изпълнителката.
Андреа разказва, че студията в чужбина все още са на много по-високо ниво от тези в България. Именно заради това пътува непрекъснато, когато прави чуждестранна музика. Отношенията си с Митко Пайнера определя като нормални и изяснени.


"В добри отношения сме. Имаше недоразумения, които изяснихме. Зрели хора сме, смятам, че винаги можем да намерим начин да се разберем. Това е много важно в един бизнес. Нямам никакви отношения с фирма "Пайнер". Много години изследвах пазара в България и държах да запазя самостоятелност. Много се влияех от това какво се случва в международен план. За съжаление някои неща не са се променили. Надявам се, че вървим към промяна и ще можем да наложим по-западен, по-европейски стил", разказва наблюденията си певицата.
По време на изолацията Андреа променя мирогледа си към голяма част от нещата в живота. Определя затварянето като вид отрезвяване. Певицата се притеснява най-вече за близките си.
"Свикнали сме на един модел на живот и започваш да се замисляш дали искаш да продължиш така, или искаш нещо да промениш".
Андреа определя себе си като изключително емоционална и преживява новините за жертвите на коронавирус. Разказва, че плаче, когато разбира за ада в Италия.
"Малко ме травмира това, което се случва на хората по света, защото аз ги изживявам тези неща. Тъжно е, мъчно ми беше. Съвзех се и продължих по пътя си. Човек трябва да знае и две, и двеста."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама