Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8905718 www.bgdnes.bg

Певицата Софи Маринова: С Гринго се обичаме повече от всякога

В момента сме разделени, той е при майка си в Германия

Купих на Лоренцо чисто нов джип

Няма да правя повече дуети с мама

Тази година съм на гръцкото море

Софи Маринова е родена на 5 декември 1975 година. Изпълнителката има една от най-богати кариери в попфолка в България. Когато Софка е на сцената, шоуто е гарантирано. Това видяха и преди две години зрителите на "Като две капки вода", където ромската перла участва. Маринова даде интервю за читателите на вестник "България Днес", докато е на почивка в Гърция.

- Софи, в разгара на летния сезон сме. Почивате ли, или сте зарината с работа?

Реклама


- В момента съм в Гърция с една приятелка и Лоренцо. Реших да открадна няколко дни за себе си. Насъбра ми се доста работа и сега е време за кратка почивка. Избрах Гърция, защото е малко по-спокойно. След рождения ден на Лоренцо заминахме. Не се притеснявам да си правя тестове за коронавирус и отскочих за кратко до хубавите плажове там. Вече не ме е толкова много страх от вируса. Ходя си по участия. Преди ме беше много шубе. Сега е различно. Свикнах, че ще живеем с него.


- Споменахте рождения ден на Лоренцо. Той чукна 18 преди дни. Как изкарахте големия празник?


- Беше прекрасно. В една столична дискотека спретнахме див купон. Много се забавлявах. Имаше и други колеги, приятели на Лоренцо. Мисля, че направихме празника му незабравим.


- Лоренцо веднага се похвали с подаръка от вас - чисто нова кола. Това ли искаше?

Реклама


- Все мрънкаше, че нямало с какво да ходи по участия. Колегите му имали коли и ходели сами. А той като няма, и сме го карали ние с Гринго. Казах му, че като стане на 18, ще му купя кола, само да е взел книжка. Той записа курсове преди няколко месеца. Взе ги от раз. Избрах най-хубавия и скъп джип. Возилото е чисто ново. Направено е 2020 година. Дадох много пари за колата. Но Лоренцо заслужава. Той е изключително добро дете. Слуша много. И в кариерата му върви.

- Скоро да не ви доведе снаха?


- Дай Боже! Това са хубави неща. Но виж, Лоренцо още е малък. Нека поживее малко. Да опита от живота. Има време за жени и деца. Та той е още на 18. Животът е пред него.


-А къде е Гринго? Не сте с него в Гърция. Няколко медии упорито твърдят, че с него пак сте се скарали.


- Гринго има работа в Германия. За кратко замина и сме разделени. Майка му не е добре и замина да се грижи за нея. Отскача за по седмица-две и се прибира. Но искам дебело да подчертая, че с него нямаме проблеми. Обичаме се. Всичко между нас е изчистено отдавна. Разбрали сме се. Обичаме се повече от всякога. Не сме се отказали да имаме дете. Правим опити. Ако Господ реши да ни дари с бебе, ще е най-хубавото нещо на света.


- Най-накрая успяхте да сбъднете голямата си мечта - да направите песен с майка си. Лесно ли я убедихте?


- Не, изобщо не беше толкова лесно и бързо. Мама ми вика: "Софче, ти сега ли чак се сети да ме снимаш и показваш, когато вече съм дърта. Трябваше да го направим, като бях по-млада и хубава. Къде сега на стари години ще правя песни с теб". Ала все пак се нави. Получи се много добре. Текста съм го мислила дълго време. Песента се казва "Кифла, фафла". Не вафла, а фафла, както ние казваме на цигански.
Родителите ми са толкова сладки в клипа. Първо в песента се пее на български. След това започваме на цигански, там е частта на майка ми. Нейният куплет си го е измислила преди сума ти години, но чак сега за пръв път го представя. Песента е много силна. В нея хем се веселиш, хем може да се разплачеш. Специално за музиката поканих Етрополския духов оркестър. Снимахме се цялата рода. Абе, весела работа!


- Ще правите ли още парчета с майката ви?
- Засега нямаме планове. Този проект "Кифла, фафла" го направихме заради мен. Майка ми не иска много да се занимава с моята музика. Аз съм щастлива, че успях да направя парче с нея. Виждам, че и отзивите са изключително положителни.


- Гринго и той се беше устремил към кариера в попфолка. Помагате ли му здраво?


- На това той може да отговори. Имаше желание по едно време, след това беше изчезнало. Ако иска, разбира се, че ще направя и нещо с него, за да го изстрелям в Космоса (смее се).


- Наскоро и вие бяхте "ужилени" от измамниците в интернет. От ваше име се обещават до 8 млн. долара, ако се напишат имена и дата на раждане под ваш пост?


- Разбрах за тази схема. Моите профили в социалните мрежи ги развива един добър приятел. Той ми каза за ситуацията. Но аз не се занимавам с това. Момчето ми каза, че всичко ще бъде наред. Преди години отново ме бяха хакнали. Не ги разбирам тези мошеници, които искат да печелят пари на чужд гръб.

Реклама
Реклама
Реклама