Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8977146 www.bgdnes.bg

Модните аксесоари, които завършват всеки аутфит и така лесно се превръщат в акцент във визията advertorial icon

Прекосяваме лятото и е време да се огледаме за малко есенен шопинг! В сезона на намаленията откриваме попадения на добри цени не само за топлите месеци, но и за предстоящите по-хладни дни. Обръщаме специално внимание на аксесоарите – чантите, обувките, бижутата и шаловете, които имат главна роля във всеки един аутфит. За да го изведат на тотално различно ниво. Къде избираме тези малки подправки на добрия стил и какво е необходимо, за да подберем подходящите за незабравима визия?

Чанти

Страстта към добрите чанти не признава граници! Дори да не сме тотално потопени в магията на изящните аксесоари, 5-6 модела чанти винаги успяват да се прокраднат в гардероба ни. Номерът само варира според вкуса. Независимо от бюджета, с който разполагаме, и личния стил, многообразие от дизайни определено не липсва.

Тази година като фаворити сред трендовете изпъкват: чантите с дръжка, която преминава през тялото, и етно влияния, чантите в жълт цвят, класическите модели в черно, дизайните в екзотични кожи, в червено, в анималистични принтове и раниците, разбира се. Така че опциите наистина са много, независимо от стила и предпочитанията. Направете своето малко проучване и заложете на качество и издръжливост, за да не се налага да подновите колекцията си само след няколко месеца.

Обувки

Обувките са не просто аксесоар, а незаменима база за всеки сезон. Чифт дамски обувки може да промени и завърши една цяла визия. Нестандартната комбинация от костюм и маратонки се завръща с пълна сила на мода. Но ако чувствате, че това не е вашето работещо съчетание, насочете се спокойно към по-класическите решения. И се възползвай от намаленията в края на летния сезон. Например цените на дамските боти обикновено са по-ниски тогава отколкото през зимния сезон. И онлайн се предлагат много тренди модели, между които можем спокойно да открием находка.

Watches

Часовници

Хармонирайте модела часовник, който носите, с аутфита за деня. Не комбинирайте изящен часовник с перли и кристали със спортен аутфит. Въздържайте се от смесването на спортен часовник със силиконова каишка с елегантна визия. Просто не си пасват! Съветът ни е да се насочите към по-малки модели с кожена или стоманена каишка, които преливат отлично от един стил в друг. Изберете по-цветни дизайни със сменяеми каишки, ако не можете да отделите много голям бюджет за часовник.

Очила

Слънчевите очила остават в играта! Съобразяваме избора на рамки с формата на лицето, не само по пристрастие към марката и дизайна. Ако имате лице, което е по-скоро овално и издължено, може да заложите на почти всеки модел. Ако лицето ви е по-скоро квадратно, опитайте кръгли или овални рамки. При по-кръгла форма на лицето, правилният избор са правоъгълна форма очила или популярните сърцевидни модели, както и тези, които наподобяват котешко око.

Шалове

Никога не подценявайте качествения и стилен шал, който моментално добавя елегантност във всяко съчетание. Прибавете женственост или малко цветен акцент с правилния модел.

Всеки аксесоар има своята малка роля в изграждането на добър аутфит. Знаете ли как да се насочите към правилните аксесоари или търсите нещо по-ексцентрично и далеч от класиката?

Реклама
Реклама
Реклама