Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9012758 www.bgdnes.bg

Шанън превзема Висшата лига

Шанън де Лима бе коронясана за най-красивата нова половинка във Висшата лига. Тя оглави класацията на "Сън" по повод старта на сезона в Англия.

Сексапилната моделка е жената до звездното попълнение на "Евертън" Хамес Родригес. Венецуелката се премести с него в Лондон от Мадрид след трансфера му при "карамелите" от "Реал".

Реклама

31-годишната венецуелска манекенка е бивша жена на певеца Марк Антъни. Имаше кратка връзка и с мексиканския боксьор Канело Алварес. С Хамес са заедно повече от година. Наскоро тя обяви, че никога няма да се омъжи за него. Не защото не го обича достатъчно, а тъй като е развила фобия към брака.

На почетното второ място в класацията на новите мацки е дъщерята на нидерландската легенда Денис Бергкамп - Естел. Блондинката е гадже на Дони ван де Беек, който премина в "Манчестър Юнайтед". Връзката им започна миналата година. Двамата обожават да пътуват и го правят при всяка възможност. През лятото бяха на Ибиса и на Френската ривиера.

В Топ 3 попадна и София Вебър. Тя е половинката на новото попълнение на "Челси" Кай Хаверц. Двамата са заедно от деца, като халфът непрестанно качва техни сладки снимки в социалните мрежи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама