Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9013542 www.bgdnes.bg

Есил Дюран първа разкрита в "Маскираният певец"

Гаф: Шоуто започна без звук 

Колеги я издадоха, всички я познаха! Подозират Лили Иванова в шоуто 

Още на старта на забавното риалити "Маскираният певец" един от участниците е разконспириран! Това е Есил Дюран.
Изпълнителката е под костюма на Ангелът, убедени са не само зрителите познавачи, но и самите панелисти, които веднага отсякоха още в първия епизод на втория сезон, че това е Есил.
Новината е потвърдена и от трети източник. Че Ангелът е Есил смята и колежката й Сани Алекса. Минути след като Ангелът пя на сцената на "Маскираният певец", Сани Алекса я изтипоса в интернет и обяви, че тя е под костюма.


Не тръгна гладко първото предаване, което посреща зрителите с нов водещ и нови панелисти. Вместо Рачков на сцената вече се изявява Геро. Той се чувства в свои води и се държи естествено, но първите 5 минути от пилотния епизод бяха без звук. Никой не разбра какво казват Зуека и Геро отначало, без аудио беше и изявата на Николина Чакърдъкова и Неврокопския ансамбъл, с която започна предаването.
"Опа, нямали сме звук в началото на шоуто. Ние тук си имахме. Като не сте чули нищо, за ваша сметка си е", опита да закърпи положението с хумор Зуека. Освен това за резил Геро обяви уверено, че ей сега на екран ще се появи и Алекс Раева като панелист заедно с Азис и Владо Пенев, но бившата певица на Слави така и не дойде в студиото. Гост-панелист бе певицата и победителка от миналия сезон Михаела Маринова.

Реклама


Булката, Баба Яга, Мозъкът, Палячи, Змията, Златният, Книгата, Очите, Бебето, Плашилото, Ангелът, Светлината, Хищницата и Макаронът са образите, над които екип и зрители ще си блъскат главите във втори сезон на мистериозното шоу.


Сред предположенията на панелистите бяха популярни актьори и изпълнители като Деян Донков, Дичо, Рут Колева, Рафи, Милица Гладнишка, Димитър Рачков, Камелия Тодорова, Миро, Мая Бежанска, Мила Роберт, Луна и дори мегазвезда като Лили Иванова.


Макаронът създаде огромни затруднения на панелистите с разтърсващо изпълнение на популярна балада на Ленърд Коен. Азис и Владо Пенев категорично отказаха дори да предположат коя е жената под семплия костюм, но притежаваща голям глас. "Прилича ми на Селин Дион...", започна Азис, но Владо Пенев го контрира: "...но тя е много по-висока". Единствено Михаела Маринова реши да рискува и заяви, че под маската на Макаронът е оперната певица Еделина Кънева.
Разнопосочни предположения дадоха и панелистите за образа на Баба Яга, която (или по-скоро "който") пя хеви метъл. "Това е Коцето!", заяви Азис. Според Михаела Маринова това е актьор, и то не кой да е, а Деян Донков. Владо Пенев също смята, че това е актьор, но такъв, който се занимава със спорт - той заложи на Юлиан Вергов.
Под костюма на Светлината най-вероятно е Луна, сочат прогнозите засега. Зрителите са обединени и около тезата, че Ева Веселинова също е в шоуто и затова уж се раздели с "На кафе" и Гала. Най-важната клюка обаче е свързана с миньончето Мария. Феновете не са убедени, че чалгаджийката прекъсна внезапно кариерата си, и са на мнение, че тя в момента се подвизава в риалитито.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама