Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9014391 www.bgdnes.bg

Дарина инвестира в гаджето си

След коронакризата

Световната звезда Джулио Берути става зъболекар, отказва се от актьорството

"Мама щеше да е много щастлива за това, което ще направя - мисля, че като зъболекар мога да помагам на хората повече, отколкото да лекувам душите им, като ме гледат във филмите. Благодаря и на друга жена в живота ми - Дарина Павлова."
Думите са на 35-годишния красавец Джулио Берути, който само преди ден сподели, че се отказва от актьорската кариера, за да облече бялата престилка на дентален специалист.
"Неее, това не е честно, Джулио, на кого ни оставяш? Италия те обожава, какво ще правим без теб", сърцераздирателно увещаваха фенките на синеокия красавец да не се отказва от професията, в която е от години насам, но той бе категоричен: "Засега това е на сърцето ми. А като всеки италианец следвам първо него, после слушам разума", отвърна им Берути с усмивка.


Отново рамо в новото поприще на Джулио му дава Мадам Мулти - Дарина Павлова, която става негов бизнес партньор и в това начинание. Красивата казанлъчанка не за първи път помага на любимия си като лобира за него пред ВИП продуценти и актьори. Самата тя също имаше период на преосмисляне след КОВИД кризата, когато разпродаде излишното си имущество и вече очаква първите си приходи от нови начинания. В момента и Дарина, и Джулио нямат официална сериозна връзка.
От три години насам 35-годишният Джулио търси "голямата любов", по думите му. След аферата със Силвио Берлускони и г-жа Мулти не е афиширала мъжко присъствие до себе си освен Берути, на когото е и продуцент.
Любовта между двамата неведнъж е поставяна под въпрос - заедно ли са, или не са, а само преди месеци се появи твърдение, че са сгодени и се готвят за сватба. Уликата - публикувана от Павлова снимка на хванатите им ръце, като на нейния безимен пръст искри диамантен пръстен във формата на змия. Фотосът е придружен с пояснението: "Най-добрата връзка е, когато можем да бъдем най-добри приятели и любовници в едно и също време". Снимката предизвика бурни коментари.


Малко след това последва и обяснение - бижуто действително било подарък от красавеца на Дарина, но двойката няма планове да минава под венчило.
Берути е по-млад от Павлова с 21 години. Роден е в Рим. Италианецът има диплома по дентална медицина. Баща му е хирург, майка му е също медицинско лице. Актьорската си кариера стартира от тв реклама. На 21 г. се явява на кастинг за малка роля в сериал и я получава. След това се снима в "Дъщерята на Елиза", сериал, с който става световноизвестен. Лентата е излъчвана и у нас.
В продължение на няколко години преди Дарина бленуваният от жените италианец привидно е във връзка с австрийската актриса Франческа Кирхмайр, но през 2017 г. таблоидите разкриват, че те не са заедно, и то доста преди да излязат снимките, на които мацката е с друг мъж.
Междувременно Джулио е изловен през ден да посещава площад "Пополо" в Рим, където е домът на Дарина Павлова. Той й идва на гости по късни доби, а си тръгва на другия ден, хващат го папараците.
Дарина пък го включва в актьорския състав на филмите, които продуцира, като "Непобедимите 3", има и блестящо изпълнение със Силвестър Сталоун. Иначе красавецът най-обича сцените, които го разкриват пред зрителите напълно, иначе казано - без дрехи. "Нямам проблем с голотата, харесва ми така да си ходя. Дори у нас го правя, от кого и защо да се крия", споделя пред журналистите Берути.
Любимото занимание на италианеца извън артистичните му ангажименти е да поправя коли и мотоциклети. С негов приятел дори открили малка компания, която се занимава с това малко преди пандемията. "Когато изцапам ръцете си, се чувствам в мир със себе си. И съм щастлив", казва Джулио.
И докато той продължава да търси истинската любов, Дарина Павлова вече е наясно, че я е изживяла.
"Илия Павлов е мъжът на моя живот, никой друг. Той ми даде всичко. Бяхме си достатъчни. Даже не беше нужно да си говорим. Но животът продължава и него го няма. Остава само споменът", споделя с въздишка една от най-богатите българки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама