Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9024091 www.bgdnes.bg

Фитнес кралица дарява онкоболни

Анита Маркова отряза косата си и я дари за изработка на перука

Фитнес кралицата на света Анита Маркова отряза косата си и я дари благотворително за изработка на перука за онкоболни дечица и жени.

По този начин българката, която миналото лято грабна приза "ПроДива" на световното първенство за фитнес модели на Бахамските острови, осъществи детската си мечта.
"Чаках този момент повече от 15 години. Бях малка, с къса косичка и мечтаех как един ден ще я пусна много дълга, ще я поддържам и отглеждам с любов, за да даря част от нея за благотворителна кауза", сподели пред "България Днес" фитнес инструкторката.
В благотворителното начинание Анита срещнала подкрепата на своя любим въпреки болката, която изпитал при премахването на косата.
"Чакам с нетърпение да се направи перуката и да разбера кого ще зарадваме. Приятели, най-хубавото на този свят е да сбъдваме мечтите си и чрез тях да помагаме безрезервно и безкористно на останалите. Няма по-голямо добротворчество от това!", категорична е лъчезарната брюнетка.


Вълнението от дългоочаквания момент е огромен за Анита. "Знам, че не можем да променим света само чрез хубави слова и съвети към другите. Можем обаче да бъдем примерът, който ще допринесе за тази промяна", добавя Анита Маркова. Браво!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама