Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9028067 www.bgdnes.bg

Тони Дачева против маските за дъщеря първолак

Певицата показа порасналото си осиновено дете 

7-годишната Виктория щастлива, че е ученичка 

"Първокласниците не трябва да носят маски. Не виждам логика в класната стая да няма, а по коридорите да са задължителни. Но учители казват на децата, което им е наредено, така че ги разбирам и тях."
Това заяви пред "България Днес" легендарната ни певица Тони Дачева, която тази седмица изпрати за пръв път на училище 7-годишната си дъщеричка Виктория. Момиченцето беше осиновено от изпълнителката през 2014 г., като процедурата отне повече от година. След щастливата новина Тони заяви, че ще отглежда сама детето си и досега се справя отлично.


"Вълнението е голямо, защото настъпва огромна промяна не само за нея, но и за мен. С голямо желание отиде на първия си учебен ден, като показваше силно вълнение и когато купувахме всички необходими неща - раница, тетрадки и т.н. Виктория е много щастлива, че е ученичка. Предполагам, че ще й трябва време да свикне с новия си ритъм на живот, но съм сигурна, че ще се справи. Ето и за мен е нещо ново. Сега стоя и си мисля дали ще яде в училище, притеснявам се", каза още пред вестника 53-годишната изпълнителка.
Тони Дачева коментира, че и е много важно учебната година да бъде присъствена, а да не се върне към онлайн формата, както беше по време на най-тежките месеци от пандемията.
"За първокласниците е изключително важно да учат присъствено. Ако са вкъщи пред лаптопа, обучението им няма да е пълноценно. Ще им е по-трудно и на родителите да се справят. Затова силно се надявам да няма промени и децата да са си в класната стая", изказа позиция певицата, която вече няколко десетилетия радва почитателите с хитовите си изпълнения.
"Кръстих дъщеря си Виктория, защото това е победа както за мен, така и за нея" (Виктория означава "победа"-б.а.), обяснява Дачева. От друга страна, се спира на името и защото майка й се казва Веска. Така детето носи първата буква от името на баба си.


"Не искам още едно дете, вече ми е късно. Радвам се, че Бог ми даде възможността да стана майка и ме дари с такова прекрасно същество. Голямо предизвикателство е да съм майка! Искам всичко с дъщеря ми да е наред, да е здрава най-вече", добави обичаната изпълнителка.
Близко до Тони и Виктория продължава да е примата на попфолка Глория, която от дълги години е приятелка на Дачева. Глория беше първата, която преди години честити за осиновяването, а това лято двете и малкото момиче са били заедно на морето, като дори са се повозили на яхта.
"Тони е жена за пример, която е силна и показва, че дори и сама може да отглежда дете", категорични са колегите й в музикалния бранш.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама