Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/9031874 www.bgdnes.bg

Благо Георгиев подкрепи новата песен на DJ Theo: Това е новият хит!

DJ Theo представи новата си песен "Дума да не става". Специален гост бе футболната звезда Благой Георгиев, който избухна на парчето и заяви: "Това ще стане голям хит!"

Младият рап изпълнител сподели с благодарности: “Радвам се , че ни уважиха много фенове от Дряново, региона и цялата страна! Радваме се, че и кметът на община Дряново, г-н Трифон Панчев, който бе сред нас, подкрепя развитието на българската музика и младите дряновски таланти. Огромни благодарности за подкрепата на моя баща, президент на музикалния лейбъл “DJ Universe“ и председател на общинския съвет в Дряново - Тодор Георгиев (Теди Джорджо). От мое име и от името на целия екип благодарим на всички национални и регионални медии за подкрепата", заяви DJ Theo.

Реклама

Промоцията на новото парче се проведе в екзотичния бар “Mojito” в родния град на младите изпълнители! Специалните гости на вечерта и приятели на Theo бяха популярните на музикалната поп сцена изпълнители Mish Mash и момчетата от Dream Stars Records /Andreychev, The D, Hitmaker-a и музикалният инжинер Pez Beats/. Овации обра и младата надежда на България - дряновският талант Darena. Когато на сцената Theo и Yori представиха новата песен и видеоклипа към нея “Дума да не става", повишиха максимално градуса на доброто настроение! Дигиталното око, един от най-добрите фотографи на Северна България - Радослава Кунчевска, хвана в кадър най-емоционалните моменти от събитието. Момчетата и съорганизатори на ивента от „White Swan Ent” се прогрижиха за чудесната атмосфера за гостите и пресъздадоха хавайски полъх на партито.

Изненадата на вечерта бе огромна торта, поднесена от голямата приятелка на DJ Theo, собственичката на верига от сладкарници, г-ца Симона Гурзова от Габрово. Всички гости и фенове опитаха от тортата и от голямата палитра от сладки изкушения които бяха предоставени за партито от г-ца Гурзова - с огромни благодарности от DJ Theo .
Благодарим на домакините от Coctail Bar Mojito Dryanovo .
Комфорта на изпълнителите, сцена звук и светлина, която обля небето над Дряново, бе предоставена от парти агенция „Go4Show” .
Партито продължи с афтър в легендарната дискотека Fantastico в Дряново!

Песента и клипът вече се въртят с пълна сила в музикалните телевизии ,както и в официалния Youtube канал на музикалния лейбъл – Dream Stars Record.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама