Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9036290 www.bgdnes.bg

Линекер забива колежка

Колежка в телевизия ВВС е новата тръпка на любовния фронт за легендата Гари Линекер, клюкарят из сградата на медията край река Темза.
От ВВС анонсираха, че в едно от спортните им шоута ще има нова водеща - бившата футболистка на "Арсенал" Алекс Скот, която ще задава въпроси на участниците. В момента, в който това се разбра, бившата звезда на "Тотнъм" и "Барселона" поздрави смуглата красавица. Самият някогашен национал на Англия е коментатор именно в тази телевизия от години. И ето как е станала "заварката" с хубавата Алекс, коментират техни колеги. Самият Гари подписа нов 5-годишен договор с ВВС като коментатор за 1,25 милиона паунда годишно. 


Линекер има два брака зад гърба си, като вторият приключи официално преди четири години. Той бе обещал, че ако родният му "Лестър" стане шампион, ще остане по долни гащи в студиото.  Тогавашната му съпруга Даниел публично го унизи с туит: "Внимавай поне да са чисти". Препратката е за случая от световното първенство през 1990 г. Тогава откриващият двубой в група "F" е срещу Ирландия, а Гари цял ден бил тормозен от проблеми със стомаха. През второто полувреме напънът вече бил толкова голям, че не можал да се сдържи и при единоборство се изпуснал. Както той сам признава, добре, че валял дъжд, та паднал и отъркал шортите си, доколкото могъл, в мократа трева. Шегата на Даниел Линекер се оказа и една от последните й като съпруга на бившата звезда, тъй като само след месеци последва развод.
"Артилеристката" Алекс засега упорито мълчи има ли протекция от Гари и с какво я е заслужила. След като се разбра, че ще води куиз шоу на спортна тематика, тя побърза да информира, че официално няма договор, а само разговори и нищо не е сигурно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама