Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9036635 www.bgdnes.bg

Рачков признава за любовта с Анита

Комикът се пуска на снимка с блондинката

Бургазлията духва свещичките за ЧРД заедно с новата изгора

Като голямо щастливо семейство Димитър Рачков и плеймейтката Анита отпразнуваха рождения ден на комика.


Макар дълго време да крие отношенията си с блондинката, Рачков най-накрая направи признание. Повод за това стана 48-ият рожден ден на бургазлията. Рачков, който отскоро бълва снимки и видеа в инстаграм, показа как духва свещичките, а неотлъчно до него е Анита. Сексапилната красавица е едва със седем години по-голяма от сина на актьора. Малкият Митко Рачков също присъства на партито на татко си, като показва уважително отношение към избора на баща му за партньор в живота. Така Анита, Рачков и синът му демонстрират, че са като едно голямо щастливо семейство. За разлика от известното си гадже, Анита, която е родом от Хасково, не тръби толкова за връзката им в мрежата. Тя пестеливо пуска само свои снимки, с които по никакъв начин не издава, че мачка чаршафите именно с Рачков.

Реклама


Водещият на "Като две капки вода" събра най-близките по случай празника в известно столично заведение. Комикът отбеляза рождения ден заедно с Маги и Джуди Халваджиян и техните семейства. На партито присъстват и колегите на Рачков Васил Василев-Зуека и Юлиан Вергов.
Близки до Митко и Анита разкриват, че двамата се запознават на снимачната площадка на видеото към последното парче на братя Аргирови "Ние". Във видеото участват редица звезди, в това число и бъдещата двойка. Още тогава Рачков подхваща младата плеймейтка с шеги и закачки, с които успява да й привлече вниманието. Така няколко месеца по-късно бургазлията вече официално признава за връзката си със секси моделката.


Рачков, който неочаквано тази година не е част от продукциите на Халваджиян, обещава, че до месец ще изненада почитателите си с нещо ново.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама