Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9043324 www.bgdnes.bg

Рачков бие Краси Радков

На благотворителен мач, организиран от Благо Джизъса

Двамата разменят удари на майтап, отборът на "господаря" победи този на Гацо Бацов

Димитър Рачков наби цели два пъти колегата си Краси Радков по време на благотворителен мач, организиран от Благой Георгиев. Двамата първо си размениха удари на майтап, а на финала отборът на Рачков победи този на Краси Радков.

Реклама


Рачков, който закъсня за срещата и се появи без последната си любима - плеймейтката Анита, дори успя да вкара дузпа по време на мача.
Куп звезди от спорта, музиката, киното и шоубизнеса ритаха топка в столицата с благотворителна цел. Те събраха пари за Бояна Маринова, която е с диагноза "спина бифида с хидроцефалия" и Никол Тодорова, която е със спинална мускулна атрофия.


Сред съотборниците на бургазлията с бели екипи личаха имената на поета и певец Папи Ханс, бизнесмена Петко Димитров, продуцента Иван Христов, тийнсензацията Арти, фолкаджията Илиян Тупалката, а на вратата бе диджей Теди Джорджо.


В противниковия лагер с черни фланелки и гащета се наредиха актьорите Краси Радков и Иво Аръков, футболната легенда Краси Балъков, волейболистът Теди Салпаров, изпълнителите Орлин Павлов и Фики Стораро, а на вратата геройски намеси направи готвачът певец Лео Бианки. По едно полувреме от двата състава изигра организаторът Благой Георгиев.


Още преди срещата страстите се разгорещиха от наличието на толкова звезди, а автопаркът пред стадиона струпа автомобили за милиони.
С педантична точност сред първите дошли бе немският възпитаник Краси Балъков. Бившият национален селекционер се показа като съвестен, носейки маска на лицето си. Любопитно бе дружелюбното отношения между бившия вече кадър на Слави - Виктор Калев, и настоящия такъв - Краси Радков, които се поздравиха и поговориха. Героят от хитовия сериал "Съни Бийч" Иво Аръков пристигна с лъскаво беемве и гъзарско бяло кожено яке. Почти неотлъчно един до друг бяха триото от участието си в "Биг брадър" Папи Ханс, Петко Димитров и Стефан, придружен от половинката си Гала, която изгледа дербито от трибуните. Там бе и Златка на Благо, която изуми, облечена изцяло в оранжево.


Голям проблем се оказа загубата на футболните обувки за Краси Радков. Комикът на Слави трябваше да излезе на терена бос, но в последния момент проблемът бе разрешен.
"Деца, тренирайте, за да не заприличате на мен", пошегува се емблематичният Гацо Бацов с малчуганите от школата и показа още по-огромен търбух на игрището. Шоуто започна с песен, изпълнена от Виктор Калев и Нели Петкова. След това реферът Ники Кънчев даде началния съдийски сигнал, като в същото време коментираше с микрофон в ръка изявите по терена заедно с диджей Дамян.  Лафовете им пръсваха от смях зрителите. За музикалното озвучение на мероприятието се грижеха DJ Diass и DJ Theo.

Реклама


"Аръков, това не ти е турски сериал", емнаха го след негов пропуск. "Краси Радков пипна топката и тя изчезна в корема му", "Теди Салпаров може да играе и с ръце", "Тази топка изхвърча от Суходол чак до "Люлин". Добре че не отиде във "Факултето", че нямаше да се върне", "Стефан на Гала вкарва гол, очаквайте утре специално издание на сутрешния блок на Нова", бяха само част от майтапите. Изпълнителят Меди пък през цялото време бе наричан просто Меси.


Редовното време завърши с куп голове и резултат 5:5. Имената си сред голмайсторите записаха професионалистите Краси Балъков и Благой Георгиев, както и Петко Димитров, Стефан на Гала, Орлин Павлов, изпълнителят Саби. В крайна сметка бе решено победителят да се определи с изпълнения на дузпи, при което "белите" се оказаха с по-точен мерник. Веднага след това звездите бяха награбени за снимки и автографи от фенове.


Благо: И звездите имат сърца

Главният организатор на благотворителната инициатива Благой Георгиев изрази своята благодарност към всички, включили се в събитието.


"Това го решихме преди 2-3 седмици и се радвам, че всички се отзоваха. Не вярвах да събера толкова много хора и толкова много звезди, но виждате, че и те имат сърца и искат да помогнат. Певци, актьори веднага се навиха. Относно спонсори е малко тежко, явно не сме свикнали в България да помагаме. Според мен, който прави добро, винаги му се връща. Дори и да не се случи, в човека винаги остава една приятна нотка, когато помага", отчете Благо, който държи футболната академия на "Winbet Арена".


Фики е Любимец 13, пуши тайно

Фолкзвездата Фики Стораро бе един от последните, които пристигнаха на стадиона за мача на звездите. Той се преоблече набързо с фаталния номер 13 на гърба си и се запъти към игрището. Вместо обаче да се присъедини към останалите, които загряваха на тревата, Фикрет предпочете да запали цигара тайно, встрани от погледите .


Чалгаджията веднага бе забелязан от своя съотборник Краси Радков. Вместо да го скастри, актьорът скришом се присъедини към него. Фики дори запали фаса на изигралия емблематичния футболен образ Гацо Бацов. Двамата нямаха много време да пафкат, тъй като бяха призовани от главния рефер на мача в лицето на Ники Кънчев.
Любимец 13 се отчете с добри пасове по време на звездния сблъсък, но не успя да вкара.
А за кой футболен отбор вика Фики, четете в специално интервю за в. "България Днес" тази седмица!

Реклама
Реклама
Реклама