Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9046433 www.bgdnes.bg

По голо дупе в планината

Плаши планинари със задни части 

Сексбомба маже филии, спи в гората 

Точно когато си мислите, че 2020 не може да стане по-странна... Моника Валериева стана палаткаджийка. Сексбомбата, чийто естествен хабитат са дискотеки, клубове и задимени сепарета, започна да вирее и сред природата. Маже филии с лютеница и спи по палатки! Кой да предположи...


Също като Преслава, която се оказа върла планинарка, силиконовата кукла е по-устойчива към шокиращи промени, отколкото смятаха критиците й досега. За изненада на всички Моника се пусна по планини и гори, но поне го направи по нейния си начин - без сутиен, разголена и с навирени задни части по бельо. Вълкът козината си мени, но нрава - не.
Моника увековечи приключенията си сред природата и направи маса клипчета и снимки. "След малко няма да имам батерия, оставам без телефон", обяви тя леко нацупена в живо включване от горската пътека.

Реклама

После се изфука как катери масивни скали с раница на гърба, а накрая се отдаде на заслужена почивка. Идеален момент за селфи, на което се вижда ясно, че Моника си е забравила сутиена долу в града. Е, голяма работа, няма да слиза за един сутиен, я. Продължава нагоре.
Най-накрая Моника и компанията й стигат подходящо място за палатка и я опъват, а преди това по пътя Моника среща куче, което милва и незаинтересовано магаре, което тя нарича Митко. Показва му маникюра си, но Митко й обръща гръб.


Горе на палатката е време за огън и хапване - салата от едро нарязани домати и краставици. Моника пък маже филии с лютеница и плочка сирене - колко народно, колко вкусно! На другата сутрин след успешното нощуване Моника се похвали и с мекици (явно не й е паднала батерията съвсем). "Когато знаеш точно какво искаш, всеки ден ще се будиш с желание за живот", мъдро заключава Моника от палатката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама