Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9048111 www.bgdnes.bg

Деси Цонева напусна "На кафе"

След две седмици на работа

Избирам семейството си, ще се грижа за децата и баба ми, казва чаровната водеща

Само две седмици след като се върна на телевизионния екран като водеща в "На кафе" Деси Цонева напусна.
Наследницата на известния телевизионер Димитър Цонев изненада хилядите си последователи, обявявайки, че е безработна. Клюките, които винаги са съпътствали непримиримата и амбициозна водеща, бързо разгласиха, че Деси е била уволнена от предаването и си е тръгнала със скандал от телевизията.
Пред "България Днес" Цонева категорично отрече да е имало пререкания с екипа на "На кафе" и решението да се оттегли е лично нейно.
"Никога не е имало скандали. Поддържам чудесни отношения с всички и това ще продължи и занапред" - отсече брюнетката пред вестника.
Причина Деси да е безработна е семейството й. Цонева смята за редно да посвети изцяло времето си на най-близките, които са й приоритет в момента.
"Малкото ми момиченце има нужда от мене. Големият ми син е в по-особена възраст и също има нужда от вниманието ми. Когато беше много малък, го оставих на грижите на бавачка, за да работя. Сега не мисля по начина, по който тогава, и решавам да се посветя на семейството" - разказва Деси.

Тя е горда майка на Димана- Бианка, която скоро ще навърши годинка, и 10-годишния Янчо от първия й брак.
Не само децата са причина водещата да се отдаде на домашните си задължения. Деси е отговорна и към баба си - легендарната говорителка Анахид Тачева. Цонева е готова да се грижи за нея, когато Анахид се прибере в родината. Анахид страда от ранна фаза на деменция, която се е отключила след смъртта на сина й Митко Цонев.
"Баба ми е болна и се очаква да се върне у нас. Не се знае кога точно това ще се случи, но трябва да съм готова да поема голяма част от грижите за нея" - разкрива Деси, която не се отказва от идеята един ден отново да застане пред камера, но когато настъпи подходящият момент.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама