Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9051966 www.bgdnes.bg

Късметлия от Каварна спечели над 1 милион лева и стана 112-ия тото милионер! advertorial icon

Радостното събитие се случи 112 години след провъзгласяването на независимостта на България

Два дни след националния празник по случай провъзгласяването на независимостта на България на 22 септември 1908 година в Търново, българин, жител на красивия морски град Каварна ще празнува с роднини и приятели огромната печалба от над 1 милион лева, която джакпота в играта „Тото 2 – 6/42“ му осигури. По стечение на обстоятелствата той става и 112-ия тото милионер от игрите на Български спортен тотализатор.

С историческото събитие, случило се преди 112 години българската държава отхвърли всякаква политическа и финансова зависимост от Османската империя, наложени с договор от големите европейски държави, а българският княз прие титлата „цар“. Днес поредният щастлив българин ще се почувства като истински владетел, получавайки сериозна финансова независимост, спечелвайки точно 1 241 872.90 лв. в тираж 77 на Български спортен тотализатор. Сумата става негова след минимален залог с фиш за 3.40 лв. чрез който късметлията е познал всички 6 от 42 числа на тиража.

В играта „Втори тото шанс 6/49“ също има щастлив участник, забогатял с цели 100 000 лева. Те са спечелени след онлайн залог, като участникът е пуснал електронния си фиш през сайта на тотализатора.

Честито на печелившите участници! Не забравяйте да участвате редовно в игрите на Спорт тото, за да не изпуснете своя късмет!

Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата www.toto.bg.

Реклама
Реклама
Реклама