Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9053366 www.bgdnes.bg

Букмейкърите зачеркнаха Гришо и Цвети

Познайници дебнат Димитров в схемата на "Ролан Гарос"

Букмейкърите зачеркнаха шансовете на Григор Димитров и Цветана Пиронкова да спечелят Откритото първенство на Франция по тенис. Часове след жребия коефициентите за триумф на двамата български представители на "Ролан Гарос" скочиха.
Ставката за Гришо се движи между 10 и 301 в различните заложни къщи. Това е най-високият коефициент за негов турнир от Големия шлем през последните години.
Логично фаворит за крайна победа при мъжете е Рафаел Надал с около 2.10. Веднага след него е Новак Джокович с 3.00. Тройката на фаворитите допълва Доминик Тийм. Шампионът от Откритото първенство на САЩ е с 5.


Шансовете на Цветана Пиронкова са оценени по подобен начин. Нейният коефициент за титлата се движи между 101 и 301 въпреки достигането до четвъртфинал на Откритото първенство на САЩ.
Пловдивчанката изтегли много неприятен жребий. Тя започва срещу опитната германка Андреа Петкович. При успех ще играе най-вероятно отново срещу Серина Уилямс, която я спря преди броени дни на кортовете в Ню Йорк.
На пръв поглед жребият на Димитров изглежда добър, но още на старта негов съперник ще бъде французинът Грегоар Барер. Младокът спря Гришо по-рано през годината на турнира в Монпелие. Черна котка очаква българина и в III кръг. Там той може да играе срещу Денис Шаповалов. Младият канадец се справи с Димитров на четвъртфинала от турнира в Рим само преди седмица. (Специално приложение за "Ролан Гарос" четете във вестника в понеделник.)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама