Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/9058273 www.bgdnes.bg

Jennifer Lopez & Maluma в най-горещата колаборация на годината

Латино звездите представят два нови общи сингъла - “PA TI” и “LONELY” - слушайте ги ТУК

Сещате ли се за по-перфектна комбинация от тази между две от най-горещите световни звезди - Jennifer Lopez и Maluma? Именно! Латино идолите представят зашеметяваща двойна колаборация в парчетата “Pa Ti” и “Lonely“. Заедно с тях излиза и общо видео, в което JLO и Maluma събират двата края на напълно различни светове, а невъзможната им любов се превръща в заплетена сага.

Реклама

Синглите “Pa Ti” и “Lonely“ са продуцирани от Jon Leone и Edgar Barrera, а ко-автори са Lopez и Maluma. Парчетата са част и от саундтрака към филмовата продукция на Universal Pictures – Marry Me, в която двамата ще пренесат пленителната си химия и на големия екран. Световната премиера на лентата е заложена за 12 февруари 2021 г. по случай деня на влюбените Свети Валентин.

За Jennifer Lopez:

Jennifer Lopez е носителка на многобройни награди, акртиса, продуцент и изпълнител, доказала себе си в музикалната, филмовата и телевизионната индустрия, а освен това е и един от най-впечатляващите артисти-жени в историята. Lopez има над 75 милиона продадени копия на албумите си, а наскоро приключи разпродаденото си световно турне It’s My Party, както и направи незабравимо изпълнение по време на Pepsi Super Bowl Halftime Show, заедно с Shakira. В ролята си на артист, модна икона, бизнес дама и филантроп, Jennifer Lopez бе обявена за една от най-влиятелните звезди в класацията на сп. Forbes, като е част и от листата на TIME 100. И до днес Lopez остава единствената жена-артист, постигнала #1 албум и #1 филм в бокс офиса по едно и също време. Предстои й участие във филма Marry Me, заедно с Malumа и Owen Wilson, който излиза през февруари 2021 г.

За MALUMA:

Едва на 26 години Maluma е световно признат като един от най-впечатляващите гласове в латино музиката и истински идол за младото поколение. Juan Luis Londono е роден в Меделин, Колумбия, а артистичния си псевдоним Maluma създава с първите две букви на имената на майка си, баща си и сестра си.

Носителят на награда Латин Грами за “Най-добър съвременен поп албум (2018)” - F.A.M.E., е един от най-популярните изпълнители, с над 23 милиона Facebook фена, 6 милиона последователи в Twitter и впечатляващите 50,5 милиона последователи в Instagram, което го превръща в най-следвания латино артист в социалната платформа, и първия и единствен, достигнал 50 милиона последователи. Официалният му YouTube/VEVO канал има събрани над 9 милиарда гледания на видеата и над 23 милиона абонати, което му донася наградата Златен бутон на YouTube.

Благодарение на световното турне Maluma World Tour, той постига несравним успех, като продава над 50 милиона билета за 105 международни концерта през 2017 г. и се превръща в най-продавания латино артист в света. През 2018 и 2019 г. Maluma разбива множество рекорди, като разпродава напълно всичките си концерти в Щатите и Европа, включително залите Madison Square Garden arena в Но Йорк, American Airlines Arena в Маями и два пъти The Forums в Лос Анджелис. По време на световното турне 11:11 Maluma разпродава и най-голямата зала в Израел - Yarkon Park в Тел Авив (60 000 + публика); бележи историята като поставя рекорд за най-голяма посещаемост, изнасяйки концерт пред 200 000 души по време на 18-тия годишен фестивал Mawazine в Рабат, Мароко; пее за първи път в Рияд, Саудитска Арабия пред 25 000 човека.

Откакто става артист на Sony Music Latin през 2015 г. Maluma има три издадени албума - Pretty Boy Dirty Boy (2015), F.A.M.E. (2018) и 11:11 (2019), всеки от тях дебютирал под #1 в класацията на Билборд за латино албуми. Maluma е най-младият артист, едновременно държал позиции #1 и #2 в еърплей класацията на Билборд за латино музика със супер хитовете „Sin Contrato“ и „Chantaje“, и шестият артист в света, постигнал такъв успех. Към днешна дата Maluma има 15 #1 сингли в еърплей класацията на Билборд за латино музика.

Реклама
Реклама
Реклама