Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9096058 www.bgdnes.bg

Цеци Красимирова на гости на Шакира и Жерар Пике

Ще давам пари на млади таланти и бедни възрастни хора, казва още моделката

"Живея в Барселона в имението, което съпругът ми Майкъл ми подари преди сватбата. Отглеждам зеленчуци и сме съседи с Шакира и Жерар Пике, виждаме се с тях."
Това сподели бившата на Косьо Самоковеца, супермоделът Цеци Красимирова. Тя бе за седмица в София да заснеме фотосесия за американския пазар. Двамата със съпруга й в момента правят риалити шоу "Последният марихуана милионер", за който първо "България Днес" писа. Цеци преговаря и с български продуцент, който да излъчи шоуто.
"Тези дни ще основа и фондация, която да подпомага млади таланти, както и самотни родители инвалиди и стари хора, като им доставяме храна", споделя Красимирова, която вече е с фамилия Струмейтис.
От време на време двамата с милиардера й съпруг посещават и имението си в САЩ, което се намира в съседство пък с холивудската звезда Орландо Блум.


"В местността имения имат Лео ди Каприо, Киану Рийвс и Хали Бери. Никак не е трудно да ги срещнеш на улицата, те са нормални хора", разказа Цеци.


Според щатските медии мъжът й Майкъл е броил за палата си 16 милиона долара. Той е на няколко нива, разполага с басейн, спа център и всякакви екстри, но Красимирова предпочита да живее в Испания.
"Дъщеря ми израсна тук, с гаджето й са в Барселона и много се обичат. Той се занимава с молекулярна биология, а тя с много арт неща", сподели още г-жа Струмейтис.
В свободното си време Цеци се занимава с йога и бокс, като учител й е лично Палми Ранчев. Българинът, който е изучил над 40 възпитаници на бокс и са медалисти от европейски и световни първенства, често отсяда в имението на Цеци и я тренира. Ранчев е и успешен белетрист, сценарист и автор на няколко книги със стихове.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама