Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9108292 www.bgdnes.bg

Българка е топинфлуенсър в технологичния свят

Елица Крумова е 12-а в класация на 100-те най-влиятелни личности през 2020 г.

Българка ни прослави в света на технологиите!
Елица Крумова е първата ни сънародничка, която намира място в престижна класация за инфлуенсъри в технологичната сфера.
Преди седмици авторитетното списание The Awards Magazine потърси жени, които играят ключова роля в развитието на своите компании и растежа на бизнеса в света на високите технологии. Дамите са класирани на база поведение и активност в социалните мрежи, а нашенката се нарежда в Топ 50 на всички технологични инфлуенсъри в света.
Крумова e от дълги години в сферата на технологиите и маркетинга. Има опит в маркетинга и рекламата, както и в IT индустрията. Работила е за някои от най-големите корпорации в света, включително за IBM и Google. Елица има няколко квалификации, включително по креативна реклама от университета "Солент" във Великобритания, завършва маркетинг и реклама в университета "Метрополитън" в Лондон, взима и бакалавърска степен по компютърни науки във Варненския свободен университет.
Страстта й към най-новите технологични тенденции я мотивира да споделя вижданията си в социалните мрежи. Тази дейност й носи и високото световно признание - 12-о място в класацията на 100-те най-влиятелни лидери и инфлуенсъри в технологиите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама