Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9118747 www.bgdnes.bg

"Супермодел на България" строи блокове

Красавицата Моника Боянова вдига бутикови жилищни сгради в София

Строителите на съвременна България имат своите красиви лица, а най-хубавото от тях определено носи името Моника Боянова.


22-годишната жена, печелила надпреварата "Супермодел на България", заряза наскоро високоплатената и престижна работа на мениджър в германска IT компания, за да се върне в родината и да създаде своя строителна фирма, с която да гради нови луксозни жилищни сгради в столицата.

Реклама


"Не знам дали съм най-красивата сред строителите, но определено искам да внасям красота, дух и очарование в зданията, по които работя", сподели пред "България Днес" Моника.
В имотната сфера Боянова навлиза с подкрепата на своя баща, който от дълги години е строителен предприемач. Двамата заедно довършват бутикова жилищна сграда в столичния квартал "Гео Милев".


"Съвсем скоро ще вземем Акт 15 и бъдещите собственици ще могат да вземат ключовете си за мечтания дом. Старая се визията на нашите обекти да бъде стилна и изящна, а всички в крайна сметка да бъдат удовлетворени от крайния резултат", споделя още Моника.


Това е първият обект на най-чаровната строителка, който е пред финализиране. Паралелно с него Боянова и нейният баща работят усърдно по започването на нов в друг столичен квартал - "Кръстова вада".


"Има още доста неща, които трябва да се свършат по самия терен, след което да стартира същинската работа. Надявам се всичко да върви по план и с общи усилия да постигаме желаните резултати", казва Моника Боянова, която е модел и има редица участия на множество модни събития.


Едва на 16 години тя печели короната "Супермодел на България". След това живее, учи и работи в няколко страни, за да се завърне наскоро отново у нас и да постави началото на своя кариера в строителния бизнес.

Реклама
Реклама
Реклама