Чудотворката от Златарица Станка Ангелова: Убиха Гена Димитрова с черна магия

Приятел
Автор: Лили Ангелова

Чудотворката от Златарица Станка Ангелова: Убиха Гена Димитрова с черна магия

Помагам на хората с олово и восък само ако медицината е безсилна

Коя е тя
Станка Ангелова наследява дарбата от баба си Донна и от прабаба си Сабина - известни знахарки и лечителки от Северозападна България. Уменията й проличават още в детството, мълвата за нея се разнася от уста на уста. Съгражданите й я наричат манна небесна. Освен с леене на куршум е известна и с това, че посочва събитията в живота на човека с точността на швейцарски часовник и с гледане на кафе. "Не съм обучавана за ясновидец, но имам и този дар от от малка", казва Станка Ангелова.

- Г-жо Ангелова, откога помагате на хората да преодоляват болежките си?
- От много малка. Първо при мен се отключи дарбата да предчувствам това, което ще се случи след ухапване от змия като дете. От онзи свят ме върнаха баба ми Донна и прабаба ми Сабина. Те тогава бяха прочути знахарки и гадателки в цяла Северозападна България. Използваха баене и билки. Един ден баба ми решила да отиде да си види родата в Румъния. Взе ме със себе си. Беше лято. Преди да тръгнем, си играех с другите деца в двора. Усетих, че нещо ме боцна по крачето. Бях боса. Оттам нататък не помня нищо. Когато се събудих, видях, че съм в скута на баба ми. Тя по някакъв свой начин е предотвратила неизбежното. Изтеглила е отровата. Била съм доста дълго в безсъзнание, а като се събудих, сякаш нищо ми нямаше. После много време пих билки и ми налагаха мястото с треви и след това мина се - не мина и започнах да усещам какво ще се случи, при това с точност. От цялото семейство само баба и прабаба не се изненадваха на нещата, които предсказвах. За другите беше чудо, че въобще съм оживяла.
- Как помагате на хората?
- Когато човекът идва при мен, ме интересува името пълното му, датата и годината на раждане. Използвам още карти, много рядко боб и понякога гласа на човека, когато е на разстояние. Невинаги хората могат да дойдат при мен. Някои са на милиони километри, а имат нужда да намерят отговор на въпросите си. Тогава правя контакт чрез телефона. Но рядко се съгласявам на това.
- Защо на масата пред вас има стара икона?
- Когато гледам на карти и на кафе, когато помагам на човек да се излекува, често черпя сили от светиите, от Господ и от Света Богородица. Иконата е нещо като пътеводител по време на моите сеанси. Тя просто ме води. Чрез нея разбирам какво трябва да казвам на хората. Често помагам и при т.нар. магии. Те са много на вид. Има безобидни магии. Тяхното действие трае от един до 24 часа, най-много ден, два или седмица. Но има магии, които могат да продължават години и десетилетия наред. Понякога се предават от поколение на поколение. Това са по-тежките магии. Към тях трябва да се подхожда много внимателно. Образно казано, такава магия е нещо като преплитане на червата. Ако един лекар установи, че даден пациент има преплитане на червата и започне да работи бързо и безотговорно, може да направи сума ти поразии в организма на човека. Няма магия, която може да се отстрани за часове. Тя се поддава на влияние най-рано след 40 дни.
- Каква точно е магията, която разболява?
- Това е навлизане в чуждото пространство на даден човек. Навлизаш в аурата му и променяш начина му на мислене. Човекът става подвластен на въздействие. Освен мисленето се променя и начинът му на действие. Магията въздейства и на здравето. Освен на психична действа и на физиологична основа.
- Защо българите се насочват към магии и бягат от традиционното лечение?
- Когато медицината не е в състояние да им помогне, се насочват към ясновидци. Повечето от хората първо търсят лекарска помощ. И така трябва да бъде. Но има неща, които не могат да се излекуват от доктор. Например - страх, урочасване. В такива случаи хората идват директно при нас. Ако магията е направена за разваляне на едно семейство, доктор няма как да го събере. Но има ли заболяване, редно е всеки първо да потърси лекарска помощ. Като види за какво става въпрос и че проблемът не може да бъде отстранен от медиците, тогава се намесваме ние.
- Как помагате с леенето на куршум?
- Това е една много стара традиция, която се използва предимно против страх, при стрес, при безсъние. В определени случаи човек почва да отслабва, губи спокойствие. От стрес може да се получи напикаване, заекване. Против такива проблеми помага леенето на куршум. Преди ден помогнах на детенце със заекване, причинено от училищен стрес да започне да пее и да говори без проблем. Това се случи вчера. Родителите бяха много щастливи.
- А леенето на восък?
- Това е практика, която се използва от много колеги. Но там се навлиза в други чакри на човешкия организъм. Восъкът обира негативната енергия. От фигурите, които се появяват, може да се разбере в какво се състои проблемът и къде се намира болният орган. Нещо като сканиране на организма е.
- Познати ми разказаха, че сте се опитали да спасите великата Гена Димитрова, като сте открили магия в дома й. Разкажете.
- Да. Велика беше тази жена. Имаше направена черна магия за смърт, но не от близки или роднини, на професионална основа е. Казах й точно човекът, не беше изненада за нея. И знаете ли, тя не изпадна в отчаяние, напротив - махна с ръка и каза, че му е простила. Беше много позитивна, за съжаление не можах да я спася, беше късно.
- Вярно ли е, че сте познали смъртта на радиоводещия Боби Цанков?
- Да, вярно е. Боби Цанков бе дошъл при мен, но не повярва на чутото.
- Освен с восък и с куршум може ли по друг начин да се премахва негативната енергия от хората?
- Има стари жени, които използват хвърляне на брашно или леене на въглени. Този метод също е ефикасен. При тези методи шепа брашно се хвърля на стената. От фигурите, които се появяват, може да се разбере защо определен човек е получил стрес например.
- Какво означава леене на въглен?
- В купа с вода се поставят въглени от жарава. Трябва да се угасят 9 въглена. Всеки въглен, при всяко пускане реагира по някакъв начин. Но човек трябва да разбира от тези неща. Така ясновидецът може да разбере от какво е засегнат даден човек, има ли начин да се оправи или няма.
- Прилага ли се този метод в днешно време?
- Да. Аз също го използвам, но само вкъщи, в Златица. Там имам камина.
- Всеки човек ли е податлив на вашето лечение?
- Не. Имала съм случаи, когато съм виждала, че не мога да въздействам. Насочвам го към други колеги, на които имам голямо доверие.
- Влизате ли в биополето на тези, които вярват на вас?
- Да, влизам. По този начин работя - с навлизане в биополето, в аурата. Просто виждам нещата.
- Кое е най-интересното нещо, което сте успели да "видите" например в чаша с изпито кафе?
- Много неща са. В момента се сещам за едно, което не мога да го забравя години наред. В чашата на една млада госпожица няколко пъти се явяваше образът на Света Богородица. Първия път си помислих - може да е случайност. Помолих ги да дойдат втори път. Оказа се, че наистина е нейният образ. Тогава разбрах, че това е някакво послание към тази девойка. На третия път вече знаех какво е това и тя постъпи в манастир. И до днес е там. Това е едно от интересните неща, които съм запомнила.
- За коронавируса какво ще кажете?
- Пуснат е този вирус и ще се оправим, но само ако не изпадаме в стрес. От това хората трябва да се пазят, другото ще ни подмине.
- Вярно ли е, че Слави Трифонов е идвал при вас?
- Единственото, което ще кажа по този въпрос, е, че преди време той имаше вид кармичен запор. Става дума за увредени енергийни структури, които затваряха пътищата му. Това отмина и Слави Трифонов вече може да се жени и да има деца.

Божидара Бакалова бойкотира Зукърбърг

Божидара Бакалова бойкотира Зукърбърг

Интернет бойкот от Божидара Бакалова! Сестрата на Ивайла Бакалова скочи на социалните платформи и призова хората да се въздържат от прекарване на време във виртуалните профили. "Всичко стана толкова изкуствено, толкова пластмасово! Правете паузи от интернет, ако не искате тревожност и объркан ум. В тези моменти на тишина аз наистина чувам себе си

Славена Вътова виси на ръба

Славена Вътова виси на ръба

Екстремен живот! Славена Вътова виси на ръба на витошките скали... и й харесва! "Относно зоната на комфорт - ето я! Вие бихте ли стояли на ръба за удоволствие?", фука се с планинарски талант и смелост красавицата. Вътова лежи на опасно място край дълбоко дере, но това е то адреналинът - кеф цена няма

Дария Симеонова: Лъщя кат домат!

Дария Симеонова: Лъщя кат домат!

"Така... пече ми слънцето, лъщи ми лицето, червена съм кат домат, но не ми пука! Хубаво ми е! Лято ми е през октомври и най-накрая си подарих два дни почивка с приятелки... Та реших да ви се похваля. Хайде, хубаво да Ви е и на Вас! Правете си подаръци, заслужавате го!", хвали се звездата от "Откраднат живот" със снимка

Ваня Щерева с каската на Вергова

Ваня Щерева с каската на Вергова

Ваня Щерева се подмотва с каската на Алена, щерката на Юли Вергов. Щерева, която наскоро заби младо гадже, не се притеснява да взема дрехи и аксесоари от децата. Електриковозелената каска, с която Алена кара скейтборд, много отива на русата Щерева, която наскоро навърши точно 50 г. "С моята каска супер си кюташ", хвали я Алена Вергова

Най-четени

"Предателят на Миню Стайков" трупа пачки от имоти

"Предателят на Миню Стайков" трупа пачки от имоти

Солидни приходи от имоти си докарва скандалният контрабандист Антон Арабаджиев, показа проверка на "България Днес". Напук на обвиненията му за шеф на престъпна група, създала свръхмодерната фабрика за нелегални цигари в пловдивското село Труд, бизнесът на Арабаджиев и до момента не е запориран. В същото време спецченгета подозират

Сватба вдигна скандалната танцьорка Габриела

Сватба вдигна скандалната танцьорка Габриела

Сватба вдигна скандалната танцьорка Габриела Медарова, която пияна и надрусана помля 10 коли с джип в Пловдив през лятото на 2018 г. 21-годишната по това време мадама се натресе в автомобилите с джипа на тогавашното си гадже Пачо, с когото се разделили след ареста й. Сблъсъкът с правосъдието държал далеч от мъжете Габриела

МАЛКИЯТ МАРГИН НА ТЕНИС С ЯКА ОХРАНА

МАЛКИЯТ МАРГИН НА ТЕНИС С ЯКА ОХРАНА

Отявлен спортист и почитател на тениса е Николай Маринов, по-известен като Малкия Маргин. Малкият брат на Красимир Маринов-Големия Маргин бе забелязан в спортна екипировка на игрищата на столичния комплекс "Раковски". С розова тениска и по къси гащи, бизнесменът бе заел място на една от масите в близкото заведение

Книгата "В като вагина" уплаши родителите (СНИМКИ)

Книгата "В като вагина" уплаши родителите (СНИМКИ)

"В като Вагина” е името на първата българска илюстрирана книга за сексуално образование за момичета. Творбата се превърна в една от най-обсъжданите теми тази седмица, като мненията за нея са разнопосочни. Докато някои я защитават, то родители съзират заплаха в нея. Според създателите на книгата тя обхваща всичко – от менструация, вагинално здраве

Трагедия във Враца! Ковид-19 погуби лекарка, баща й почина ден по-рано

Трагедия във Враца! Ковид-19 погуби лекарка, баща й почина ден по-рано

Ужасна двойна трагедия разтърси Враца! Тази сутрин е починала д-р Петранка Лишковска, началник на отделението по химиотерапия в комплексния онкологичен център във областния град. Лекарката беше покосена от Ковид-19 и заради влошеното й състояние, бе на лечение в столична клиника, съобщиха от здравното заведение

Гена Трайкова на кафе с приятелки

Гена Трайкова на кафе с приятелки

Последните слънчеви лъчи за почивка опита да открадне телевизионерката Гена Трайкова, видя "България Днес". Макар и да изглеждаше уморена и постоянно вглъбена в работата си, Трайкова успя за малко да разпусне с приятелки на по кафе. Бягството от работата така и не развесели журналистката и тя бързо се върна към задачите си

Реджиналдо: Бях жребецът на Каналис

Реджиналдо: Бях жребецът на Каналис

Бившият нападател на "Фиорентина" и "Парма" Реджиналдо за първи път говори за връзка си с Елизабета Каналис. Двамата бяха заедно около 7 месеца преди време, но сексапилната италианка е оставила отпечатък в душата на футболиста. "Срещнахме се в къщата на Бернардо Коради на парти по случай рождения му ден - разкри бразилецът

Ревнив кримитип претрепва с кол съперник

Ревнив кримитип претрепва с кол съперник

Ревнив криминален тип претрепа с кол съперник за сърцето на берачка на билки, заради което получи присъда доживотен затвор от Окръжния съд в Русе. Той трябва да изтърпи наказанието си при първоначален специален режим, постановиха още магистратите. Присъдата не е окончателна и подлежи на протест или обжалване пред Апелативния съд във Велико Търново

Майка с две мечета в Стара планина (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Майка с две мечета в Стара планина (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Кафява мечка и нейните мечета, заснети в Централна Стара планина, показаха във видео от Дирекция "Национален парк Централен Балкан". Любопитното видео е озаглавено "Да живееш на високо" и проследява разходката на мечките из планината, като малките уверено се катерят по скалите и подскачат около едрия хищник

Сириецът Хусаини погнат за милион данъци

Сириецът Хусаини погнат за милион данъци

По още едно дело за данъчни шашми е погнат аферистът Амир Мохамед ал Хусаини, научи "България Днес"! След като сириецът с български паспорт беше обвинен като част от група за източване на ДДС, за реекспорт на скъпи лекарства и за данъчни престъпления, сега той е изправен пред Темида за неплащане на налози в особено големи размери

Най-коментирани

Джордан е свободна

Джордан е свободна

Футболната любимка Кати Прайс най-накрая е свободна. Джордан успя да се разведе с третия си съпруг Кийран Хейлър след дълга съдебна битка. Двамата са разделени от около две години, но дълго не можеха да се разберат за условията около анулирането на брака им. Джордан и бившият стриптийзьор се ожениха през 2013 година

Плеймейтка съблазнява с поезия и дупе

Плеймейтка съблазнява с поезия и дупе

С нежна поезия и голо тяло съблазнява моделката Жанета Осипова! Красавицата, която отпадна преди седмици от реалити шоуто "Фермата", сподели голи снимки, на които е само по мрежеста рокля и напълно гола под нея. Кадрите са заснети край морето, а вълни галят голото тяло на красавицата от Гара Бов. Осипова демонстрира голо дупе без притеснения

Бианка се засрами

Бианка се засрами

Дъщерята на английската легенда Пол Гаскойн - Бианка, изпадна в неудобно положение. Тя беше заснета да реди мъжествеността на гаджето си Крис Бойсън под кърпа, докато той позира за гореща фотосесия. В поредица от задкулисни снимки той може да бъде видян проснат гол на легло само с кърпа върху гениталиите

Санта Китана скоро не го е правила

Санта Китана скоро не го е правила

Скандалната певица Санта Китана скоро не го е правила. Това призна самата тя в обръщение към феновете в чат на живо, където те я питаха най-различни въпроси. Един от въпросите бе за големината в сантиметри на мъжко достойнство и нейния опит. Провокативната изпълнителка обясни, че скоро "не го е правила" и няма как да знае

Черил с ултиматум

Черил с ултиматум

Бившата футболна съпруга Черил Туиди отправи ултиматум към бащата на сина си Беър. Тя предупреди Лиъм Пейн да спре с алкохола и купоните. В противен случай певицата няма да пуска 3-годишния му наследник сам при него. В последно време изпълнителят се е отдал на разгул, което никак не се харесва на бившата му половинка

Божидара Бакалова бойкотира Зукърбърг

Божидара Бакалова бойкотира Зукърбърг

Интернет бойкот от Божидара Бакалова! Сестрата на Ивайла Бакалова скочи на социалните платформи и призова хората да се въздържат от прекарване на време във виртуалните профили. "Всичко стана толкова изкуствено, толкова пластмасово! Правете паузи от интернет, ако не искате тревожност и объркан ум. В тези моменти на тишина аз наистина чувам себе си

Славена Вътова виси на ръба

Славена Вътова виси на ръба

Екстремен живот! Славена Вътова виси на ръба на витошките скали... и й харесва! "Относно зоната на комфорт - ето я! Вие бихте ли стояли на ръба за удоволствие?", фука се с планинарски талант и смелост красавицата. Вътова лежи на опасно място край дълбоко дере, но това е то адреналинът - кеф цена няма

Дария Симеонова: Лъщя кат домат!

Дария Симеонова: Лъщя кат домат!

"Така... пече ми слънцето, лъщи ми лицето, червена съм кат домат, но не ми пука! Хубаво ми е! Лято ми е през октомври и най-накрая си подарих два дни почивка с приятелки... Та реших да ви се похваля. Хайде, хубаво да Ви е и на Вас! Правете си подаръци, заслужавате го!", хвали се звездата от "Откраднат живот" със снимка

УЕФА реже парите за евротурнирите

УЕФА реже парите за евротурнирите

Наградните фондове в Шампионска лига и Лига Европа ще бъдат намалени за следващите пет сезона като част от мерките на УЕФА за преодоляване на финансовата криза във футбола, породена от пандемията от коронавирус, съобщи "Таймс". Това ще засегне и българскиту участници "Лудогорец" и ЦСКА-София. УЕФА е информирала националните федерации за загуби в

Ваня Щерева с каската на Вергова

Ваня Щерева с каската на Вергова

Ваня Щерева се подмотва с каската на Алена, щерката на Юли Вергов. Щерева, която наскоро заби младо гадже, не се притеснява да взема дрехи и аксесоари от децата. Електриковозелената каска, с която Алена кара скейтборд, много отива на русата Щерева, която наскоро навърши точно 50 г. "С моята каска супер си кюташ", хвали я Алена Вергова

Маските на открито отново стават задължителни

Маските на открито отново стават задължителни

В област Ловеч има 6 лечебни заведения, които са ангажирани пряко с пациенти с нужда от лечение на COVID. Ученият процес ще продължи присъствено в учебните заведения. От 2871 ученици - 0,02% са с положителен тест за коронавирус, 0.3% са карантинирани. От 1302 учители 0,5% са диагностицирани. Продължаваме с активния контрол по спазването на мерките

Михнева хапва накрак

Михнева хапва накрак

Забързано всекидневие има журналистката Маргарита Михнева, видя зоркото око на "България Днес". Телевизионерката е забелязана да чака тролей на столичния булевард "Г.С. Раковски". Заради липсата на достатъчно време, докато седи на спирката, Михнева похапва храна, която вади от чантата си. Веднага след като пристига тролеят

Драмата с Янек стигна до Мадагаскар

Драмата с Янек стигна до Мадагаскар

Драмата с изчезването на дупничанина Янек Миланов излезе извън пределите на България. За най-вероятното отвличане на 43-годишния мъж подробно разказа френският в. "Льо Монд". Материалът за часове е разпространен в десетки чужди сайтове, включително в бивши френски колонии, сред които Мадагаскар. Текстът със заглавие "В България брат е изправен

Следят Маринела с гривна на крака

Следят Маринела с гривна на крака

С електронна гривна за проследяване е закичена Маринела Арабаджиева, научи "България Днес"! По разпореждане на шефа на апелативния спецсъд, съдия Георги Ушев, бизнес дамата остава вкъщи под домашен арест, но със специалното устройство, за да е сигурно, че няма да се укрие. Темида се смилява над нежната половина от милионерското семейство заради

Д-р Симидчиев: И на мен ми е минавала мисълта за лабораторно създаден вирус

Д-р Симидчиев: И на мен ми е минавала мисълта за лабораторно създаден вирус

Пулмологът д-р Александър Симидчиев е сред тези, на които също като на директора на "Пирогов" проф. Асен Балтов им е минавала мисълта, че коронавирусът от Китай е създаден в лабораторни условия. "Минавало ми е пред очите и се опитах да оборвам с информация, че преди години у нас е имало подобен вирус при прилепи

1024 с COVID-19, 23.24% от тестваните, 22-ма починали за 24 часа

1024 с COVID-19, 23.24% от тестваните, 22-ма починали за 24 часа

1024 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица при направени общо 4406 PCR теста през изминалите 24 часа. Тоест положителни са 23.24% от тестваните. Това показват данните в Националната информационна система. Така общият брой на потвърдените случаи става 30 527, от които активни 12 366. 210 са излекуваните през последното денонощие

Майка с две мечета в Стара планина (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Майка с две мечета в Стара планина (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Кафява мечка и нейните мечета, заснети в Централна Стара планина, показаха във видео от Дирекция "Национален парк Централен Балкан". Любопитното видео е озаглавено "Да живееш на високо" и проследява разходката на мечките из планината, като малките уверено се катерят по скалите и подскачат около едрия хищник

Пената гостува в Плевен

Пената гостува в Плевен

Треньор №1 на ХХ век на България Димитър Пенев представи биографичната си книга "Стратега" в Плевен. Човекът, извел националния ни отбор до четвъртото място на световното първенство в САЩ през 1994 година, беше уважен от кмета на града Георг Спартански и някои от легендарните спортисти на града - футболистът Пламен Гетов и баскетболистът Цветан

Световни знаменитости с български кучета

Световни знаменитости с български кучета

Жан-Клод Ван Дам е герой не само в екшън филмите, но и в живота. Холивудската звезда го доказа с последната си постъпка - успя да убеди институциите в България и Норвегия да спасят живота на 3-месечната Рая. Кученцето беше заплашено от евтаназия, защото се оказа, че е пристигнало в скандинавската страна с фалшив паспорт

Бенчо порти Очите за бягството в Турция

Бенчо порти Очите за бягството в Турция

Бившият зам.-шеф на бургаския общински съвет Бенчо Бенчев опровергава версията на Димитър Желязков - Митьо Очите за пътуването му през Гърция за Турция, докато ченгетата го издирват през август 2018 г. Тогава несебърският наркобос Желязков успя да духне от България и така се измъкна от полицейска акция