Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9126439 www.bgdnes.bg

Чудотворката от Златарица Станка Ангелова: Убиха Гена Димитрова с черна магия

Помагам на хората с олово и восък само ако медицината е безсилна

Коя е тя
Станка Ангелова наследява дарбата от баба си Донна и от прабаба си Сабина - известни знахарки и лечителки от Северозападна България. Уменията й проличават още в детството, мълвата за нея се разнася от уста на уста. Съгражданите й я наричат манна небесна. Освен с леене на куршум е известна и с това, че посочва събитията в живота на човека с точността на швейцарски часовник и с гледане на кафе. "Не съм обучавана за ясновидец, но имам и този дар от от малка", казва Станка Ангелова.

- Г-жо Ангелова, откога помагате на хората да преодоляват болежките си?
- От много малка. Първо при мен се отключи дарбата да предчувствам това, което ще се случи след ухапване от змия като дете. От онзи свят ме върнаха баба ми Донна и прабаба ми Сабина. Те тогава бяха прочути знахарки и гадателки в цяла Северозападна България. Използваха баене и билки. Един ден баба ми решила да отиде да си види родата в Румъния. Взе ме със себе си. Беше лято. Преди да тръгнем, си играех с другите деца в двора. Усетих, че нещо ме боцна по крачето. Бях боса. Оттам нататък не помня нищо. Когато се събудих, видях, че съм в скута на баба ми. Тя по някакъв свой начин е предотвратила неизбежното. Изтеглила е отровата. Била съм доста дълго в безсъзнание, а като се събудих, сякаш нищо ми нямаше. После много време пих билки и ми налагаха мястото с треви и след това мина се - не мина и започнах да усещам какво ще се случи, при това с точност. От цялото семейство само баба и прабаба не се изненадваха на нещата, които предсказвах. За другите беше чудо, че въобще съм оживяла.
- Как помагате на хората?
- Когато човекът идва при мен, ме интересува името пълното му, датата и годината на раждане. Използвам още карти, много рядко боб и понякога гласа на човека, когато е на разстояние. Невинаги хората могат да дойдат при мен. Някои са на милиони километри, а имат нужда да намерят отговор на въпросите си. Тогава правя контакт чрез телефона. Но рядко се съгласявам на това.
- Защо на масата пред вас има стара икона?
- Когато гледам на карти и на кафе, когато помагам на човек да се излекува, често черпя сили от светиите, от Господ и от Света Богородица. Иконата е нещо като пътеводител по време на моите сеанси. Тя просто ме води. Чрез нея разбирам какво трябва да казвам на хората. Често помагам и при т.нар. магии. Те са много на вид. Има безобидни магии. Тяхното действие трае от един до 24 часа, най-много ден, два или седмица. Но има магии, които могат да продължават години и десетилетия наред. Понякога се предават от поколение на поколение. Това са по-тежките магии. Към тях трябва да се подхожда много внимателно. Образно казано, такава магия е нещо като преплитане на червата. Ако един лекар установи, че даден пациент има преплитане на червата и започне да работи бързо и безотговорно, може да направи сума ти поразии в организма на човека. Няма магия, която може да се отстрани за часове. Тя се поддава на влияние най-рано след 40 дни.
- Каква точно е магията, която разболява?
- Това е навлизане в чуждото пространство на даден човек. Навлизаш в аурата му и променяш начина му на мислене. Човекът става подвластен на въздействие. Освен мисленето се променя и начинът му на действие. Магията въздейства и на здравето. Освен на психична действа и на физиологична основа.
- Защо българите се насочват към магии и бягат от традиционното лечение?
- Когато медицината не е в състояние да им помогне, се насочват към ясновидци. Повечето от хората първо търсят лекарска помощ. И така трябва да бъде. Но има неща, които не могат да се излекуват от доктор. Например - страх, урочасване. В такива случаи хората идват директно при нас. Ако магията е направена за разваляне на едно семейство, доктор няма как да го събере. Но има ли заболяване, редно е всеки първо да потърси лекарска помощ. Като види за какво става въпрос и че проблемът не може да бъде отстранен от медиците, тогава се намесваме ние.
- Как помагате с леенето на куршум?
- Това е една много стара традиция, която се използва предимно против страх, при стрес, при безсъние. В определени случаи човек почва да отслабва, губи спокойствие. От стрес може да се получи напикаване, заекване. Против такива проблеми помага леенето на куршум. Преди ден помогнах на детенце със заекване, причинено от училищен стрес да започне да пее и да говори без проблем. Това се случи вчера. Родителите бяха много щастливи.
- А леенето на восък?
- Това е практика, която се използва от много колеги. Но там се навлиза в други чакри на човешкия организъм. Восъкът обира негативната енергия. От фигурите, които се появяват, може да се разбере в какво се състои проблемът и къде се намира болният орган. Нещо като сканиране на организма е.
- Познати ми разказаха, че сте се опитали да спасите великата Гена Димитрова, като сте открили магия в дома й. Разкажете.
- Да. Велика беше тази жена. Имаше направена черна магия за смърт, но не от близки или роднини, на професионална основа е. Казах й точно човекът, не беше изненада за нея. И знаете ли, тя не изпадна в отчаяние, напротив - махна с ръка и каза, че му е простила. Беше много позитивна, за съжаление не можах да я спася, беше късно.
- Вярно ли е, че сте познали смъртта на радиоводещия Боби Цанков?
- Да, вярно е. Боби Цанков бе дошъл при мен, но не повярва на чутото.
- Освен с восък и с куршум може ли по друг начин да се премахва негативната енергия от хората?
- Има стари жени, които използват хвърляне на брашно или леене на въглени. Този метод също е ефикасен. При тези методи шепа брашно се хвърля на стената. От фигурите, които се появяват, може да се разбере защо определен човек е получил стрес например.
- Какво означава леене на въглен?
- В купа с вода се поставят въглени от жарава. Трябва да се угасят 9 въглена. Всеки въглен, при всяко пускане реагира по някакъв начин. Но човек трябва да разбира от тези неща. Така ясновидецът може да разбере от какво е засегнат даден човек, има ли начин да се оправи или няма.
- Прилага ли се този метод в днешно време?
- Да. Аз също го използвам, но само вкъщи, в Златица. Там имам камина.
- Всеки човек ли е податлив на вашето лечение?
- Не. Имала съм случаи, когато съм виждала, че не мога да въздействам. Насочвам го към други колеги, на които имам голямо доверие.
- Влизате ли в биополето на тези, които вярват на вас?
- Да, влизам. По този начин работя - с навлизане в биополето, в аурата. Просто виждам нещата.
- Кое е най-интересното нещо, което сте успели да "видите" например в чаша с изпито кафе?
- Много неща са. В момента се сещам за едно, което не мога да го забравя години наред. В чашата на една млада госпожица няколко пъти се явяваше образът на Света Богородица. Първия път си помислих - може да е случайност. Помолих ги да дойдат втори път. Оказа се, че наистина е нейният образ. Тогава разбрах, че това е някакво послание към тази девойка. На третия път вече знаех какво е това и тя постъпи в манастир. И до днес е там. Това е едно от интересните неща, които съм запомнила.
- За коронавируса какво ще кажете?
- Пуснат е този вирус и ще се оправим, но само ако не изпадаме в стрес. От това хората трябва да се пазят, другото ще ни подмине.
- Вярно ли е, че Слави Трифонов е идвал при вас?
- Единственото, което ще кажа по този въпрос, е, че преди време той имаше вид кармичен запор. Става дума за увредени енергийни структури, които затваряха пътищата му. Това отмина и Слави Трифонов вече може да се жени и да има деца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама