Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9133743 www.bgdnes.bg

Никол избира къща с новия

Никол Шерцингер и приятелят й Том Еванс са на път да свият семейно гнездо. Двамата бяха забелязани на оглед на къщи в Лос Анджелис.

Влюбените се разхождат с предпазни маски по улицата, които свалят само за дежурното селфи. Никол е с ефирна червена рокля, докато нейното гадже е заложил на обикновена тениска и къси панталони. Двамата са в компанията на агент за недвижими имоти, който им показва най-добрите оферти в района.
Никол и Том останаха впечатлени от един от имотите, пуснати за продажба. Той разполага с една от най-хубавите гледки в баровски район на Ел Ей, откъдето се открива красотата на океана. Родената в Хавай Никол обожава водата и държи новият й дом да е в близост до плажа. Двамата с Том ще трябва да почакат за новото имение. Имотът все още е в начална фаза на строеж и се предлага на "зелено". Това не притеснява Шерцингер, която ще може да контролира изграждането на новия дом и да го аранжира изцяло по свой вкус.
Никол и Том са заедно от миналата година, но в началото на тази официализираха връзката си, появявайки се на наградите "Златен глобус". Преди това тя имаше около двегодишна връзка с Григор Димитров, но отношенията им така и не се задълбочиха достатъчно.
С бившия ръгбист Том нещата изглеждат по друг начин и връзката става все по-сериозна. Според английските медии двамата искат да създадат семейство и се надяват в скоро време да имат собствено дете. Никол неведнъж е признавала, че вече иска да стане майка.
Двамата с Том търсят и общо жилище в Лондон, където Шерцингер често има работни ангажименти. До този момент приятелят й живееше в апартамент със своя брат, като двамата имаха и съквартирант. През това лято Никол и Еванс се отдадоха основно на почивка и обиколиха куп екзотични кътчета по света.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама