Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9134457 www.bgdnes.bg

10 бона за операция на носа брои плеймейтка

Анджелина ще легне под ножа и за смяна на имплантите в гърдите

Нова промяна ще направи плеймейтката Анджелина.
Сексапилната брюнетка призна ексклузивно пред "България Днес", че след месец ще има чисто нов нос. Мацката е взела решението да направи корекцията спонтанно, като обяснява, че просто така го е почувствала. 10 хиляди лева ще й струва промяната във визията, която Анджелина ще направи в Турция.
"В XXI век сме, можем да правим всичко. Просто ми харесва да правя такива неща по себе си и да се ъпгрейдвам (подобрявам - б.а.). Аз имам много хубаво носле, просто така съм решила. Нямам определен отговор на въпроса защо", обясни Анджелина пред вестника.
Тя ще прекара поне 10-15 дни в Турция, където няма да бъде сама, а заедно с най-добрия си приятел.
Плеймейтката споделя, че се притеснява от реакциите после. След вълната от коментари след ринопластиките на Преслава и бившата министърка на туризма Николина Ангелкова Анджи е категорична:
"При тях може би не се е получила добре операцията. Аз ще се доверя на специалисти, проучила съм много добре. В момента се колебая между двама доктори."
Брюнетката разкрива, че няма да променя кой знае колко носа си. Самата Анджелина има страх от упойки и болници, но е свикнала. Тя има вече две операции на гърдите си, като обаче не е доволна от крайния резултат и ще прави трета през януари.
"Страх ме е, но вече няколко пъти съм лягала под ножа, така че съм свикнала. После ми е доста лошо, не знам къде се намирам няколко дни. Получавах паникатаки, на този етап ги нямам, но ще видим как ще се събудя след упойката.", разкрива притесненията си Анджелина.
Последно един от най-атрактивните еротични модели у нас ляга под ножа през май. Тогава на Анджелина й поставят 580 кубика силикон. Красавицата обаче остава неудовлетворена от резултата за втори път и сега иска да смени имплантите си през януари, този път при друг хирург.
"Силиконът ми е разместен, така че смятам да се доверя на доктор в Турция. Трябва да има 6 месеца разлика, затова чакам януари. След това смятам да спра с операците."


Секси плеймейтката е сигурна, че няма да съжалява за действията си. 24-годишната изкусителка смята, че преди време единствено е прекалила с хиалурона в устните си, но е спокойна, че той се разгражда. Анджелина споделя, че отскоро е сама и няма партньор. Плеймейтката, която записа и няколко попфолк песни, в момента се е фокусирала върху новото си занимание, а именно бранда й за бельо. Мацката, която е родом от Пазарджик, споделя, че се чувства като богиня.
"Откривам себе си в тази дума. Искам всяка жена да се чувства като мен желана и уважавана. На този етап съм сама. Завиждали са ми често, но аз не съм злобен човек" допълва още Анджелина.
Към хейтърите тя се отнася с насмешка, споделя, че не обръща внимание и се определя като изключително позитивен човек.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама