Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9143076 www.bgdnes.bg

Ванко 1 търкаля кола за 150 бона

Една легенда се завръща, бейби!

Бившият затворник приветстван с целувки от Николета и Светлана Гущерова

Свръхлуксозна каляска търкаля Ванко 1! Той е тук, той се завърна! Бившият затворник си направи профил в социалните мрежи и предизвика фурор само за няколко дни!
С топло виртуално посрещане го приветстват малки и големи плеймейтки и моделки, от Светлана Гущерова та чак до Николета Лозанова, с която го свързва едно съвместно парче и - валят сърца, целувки, поздравления.


Ценител на гимнастички и лъскави, скъпи коли, Ванко 1 още с първите публикации в профила си показва, че не изневерява на стила си - кара "Мерцедес" за 150 бона. Бившият затворник, който лежа няколко години за сводничество и оръжия, този път не залага на джип, както едно време. Сега ортакът на Мишо Шамара се снабдява с двуврат спортен модел, чиито цени започват от 125 хиляди лева и отиват към 170.
"Все още гледам страшно от колата о-йе! Все още съм замесен във ла*ната о-йе!", както пееше едно време Ванко 1 в един от хитовете си с Шамара. Няколко снимки Иван Главчев, както всъщност е името на Ванко 1, заделя за семейството си и показва порасналата си щерка Ивана, с която много се гордее.


Скандалният участник от "ВИП брадър" лежа и през 2017 г. за кратко в затвора, след като бе заловен от столични полицаи да шофира в нетрезво състояние с 1,3 промила алкохол в кръвта. Едно време бе осъден на 12 години затвор, но заради поправка в Наказателния кодекс (станала по-късно известна като "Поправката Ванко 1") рапарът излежа значително по-кратък срок от първоначално определения.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама