Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9149901 www.bgdnes.bg

Балерините на Слави заработват по чалготеки

Тръгнаха на участия за допълнителни приходи 

Две нови момичета избра след конкурс 

Балерините на Слави Трифонов тръгнаха на участия по чалготеки, научи "България Днес".
Момичетата от "Магаданс" ще танцуват в нощни заведения срещу хонорар, за да припечелват някой лев повече към приходите си. Досега балерините се изявяваха само в шоуто на Дългия, но вече излизат на свободния пазар на нощния живот у нас.
"Магаданс" ще забавляват купонджии другия четвъртък в популярна столична дискотека в Студентски град. Осен да танцуват балерините ще изненадат присъстващите, като покажат уменията си да свирят на различни музикални инструменти.


Изявата им е планирана в смутни времена - броят на новозаразените с коронавирус расте всеки ден, а дискотеките са атакувани като огнища на заразата. Засега нощните клубове остават отворени, за да бъде спасен бизнесът, но не е ясно дали няма да хлопнат кепенците, ако положението стане наистина тревожно.
Самите балерини не се притеснявали от това, че ще се омешат с потенциално опасни клиенти, тъй като смятат да спазват дистанция и да не позволяват да бъдат доближавани от подпийнали купонджии. Специално около тях ще бъдат разположени здрави охранители, за да не се стига до такива ситуации.
Междувременно в "Магаданс" са се появили две нови момичета, научи още "България Днес". Те са били избрани за част от състава на балета, след като е бил проведен конкурс.
"Момичетата заявиха, че са готови да танцуват дори без пари, само за да бъдат в екипа на Слави и да ги дават по телевизията", разкриха от кухнята на предаването.
Обновяването на "Магаданс" е логична стъпка. Голяма част от балерините са вече майки, сред които жените на Гъмзата и Маестрото. Останалите танцьорки също са семейни и обмислят да се посветят на майчинството в близкото бъдеще. Това налага попълването на състава с нови момичета, готови да блеснат на малкия екран.
При стартирането на телевизията 7/8 имаше съмнения, че балерините ще бъдат пенсионирани. Още в първите кадри те се включиха в популяризирането на медията и стана ясно, че няма да се разделят с Трифонов. Някои от танцьорките дори за малко бяха журналистки, но след това бързо се върнаха към танцуването. Проверка показа, че последните издания на "Шоуто на Слави" не минават без техните представления.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама