Енерготерапевтът Стайко Стайков: Помагам при COVID-19 с нетрадиционни методи

Приятел
Автор: Лили Ангелова

Енерготерапевтът Стайко Стайков: Помагам при COVID-19 с нетрадиционни методи

Променям енергийната матрица на човека

Влияя на бъдещи събития

Кой е той
Рейки мастър Стайко Стайков се занимава повече от 23 години с алтернативно лечение. Той е бивш военен пилот, работил е и като инженер. Обучавал се е по света и у нас във всички степени на енергийна хармонизация на душата и тялото - рейки. Има завършени 9 степени за лечител при духовните учители - Вили Фрефел, Самир Кале и Алексей Шадрин. За себе си казва, че никога не е боледувал.

- Г-н Стайков, прилагате нетрадиционни методи в лечението на коронавирусната инфекция. Как се случва това?

- Традиционната медицина в момента работи за активиране и поддържане на имунната система на заразения, експериментирайки с различни лекарствени средства с цел да постигне превес на имунната система над вируса. Методът, който аз предлагам, е по-различен от официалния метод на лечение - той включва капсулиране и защита на имунната система още при първата атака на вируса, като това капсулиране и защита става автоматично. При това заразеният вероятно няма да има никакви симптоми, защото имунната му система няма да понесе никакви поражения. Мисля, че ще ми се получи лечението, тъй като имам успех при някои хора.
- Как открихте способностите си да лекувате по нетрадиционен начин?
- Имах лек здравословен проблем и отидох да го реша при нетрадиционно лекуващ лекар. След като ми помогна, той ми обясни, че аз самият имам силна енергия и дарба да започна да помагам на хората. След това започнах да търся литература, която в началото на 90-те бе изключително оскъдна. Аз съм практичен човек, занимавал съм се и с физика на електричеството, отговорил съм си на хиляди въпроси за енергията на човешкото тяло, за енергийните ни центрове, които са т.нар. преобразуватели на космическите центрове у нас и са напълно зависими от нашето съзнание и мозък. Тренирал съм себе си дълго време, но в началото започнах да помагам първо на близките си, които вече съм инициирал с енергията рейки, а след това почнах да помагам и на други хора, които мълвата изпращаше при мен за помощ.
- Работили сте последователно с различни учители, за да увеличите енергията, с която лекувате.
- Точно така. Първоначално бях на уроци в Базел, Швейцария, при Вили Фефел. Той е идвал и тук в България. От него получих първите шест степени на рейки. Това е система, разработена през 1922 г. от японския будист Микао Усуи, чрез която "предаваш" енергия, с която хармонизираш здравословно човека, като помагаш на болния му орган. Рейки майсторите използваме техника, която се постига чрез полагане на длани върху проблемното място. Истината за болестите е точно такава - липсва енергия в определен орган, а когато го балансираш, той оздравява. Т.е., когато аурата ни е в дисбаланс, това се отразява негативно и на физическото ни тяло. Следващият ми учител бе една българка, която живее в Бразилия - Елисавета Александрова, и при нея учих малко. Впоследствие се записах при учителя от Индия д-р Самир Кале, който е Нобелов носител. При него учих няколко нива на рейки - омни и дивия сутра. Ползвам ги вече повече от 11 години. При тези методи за кратко време се излива огромно количество енергия в човешкия организъм, а сеансът трае седем минути, за разлика от обикновеното рейки, което може да трае и с часове. Индиго методът е при следващия ми учител - д-р Алексей Шадрин. И при него съм учил няколко години. Методът индиго ни хармонизира, за да сме готови за новия квантов енергиен скок, който Вселената направи през 2017 година. Последният бе през 2012 г., когато много хора смятаха, че ще настъпи краят на света. Чрез този индиго метод разбрах, че вече има четири нови енергийни центъра у човека, които вибрират с нова честота. Обучих се, след което се занимавах и с прана лечение. От него пък използвам божествения метод за колективно лечение.
- Учили сте много неща, по медиите обяснихте, че имате големи успехи като прилагате квантовата синхронизация, обяснете.
- Това е метод на "ремонт" на енергийната матрица на човека. Енергийната ни матрица е повредена от начина ни на мислене, взаимоотношения, въздух, храна и т.н. След прилагането на тази матрица става възстановяване на субатомно ниво на ниво квант на енергията на човека и от там започва бърз процес на възстановяване.
- Странно е това, което говорите, но е ясно, че можете да си го обясните с дипломата на инженер.
- Да. Имам обяснение на всички процеси и методи, в които съм се обучавал, и знам, че те дават резултат. Едно от нещата, с които също се занимавам, е т.нар. регресия, както психолозите го наричат - "връщане към живота ни от детството или в минал живот". Чрез него може да се премахне проблемът, който човекът е изживял, за да му се получи този стрес, който го е разболял. Дори мога да му кажа с точност в кой месец е получил този срив на определен орган. При децата този метод безпогрешно действа. Ще ви дам пример. Имах случай на дете, което е мой пациент и е на една годинка. Майка му преживява стрес, докато е бременна, ражда се детето и прави инсулт с тежки последствия. Хармонизирах го почти година и слава Богу, то почти напълно се възстанови. Създал съм си собствена матрица и чрез всичко, което знам като методи за лечение, помагам на хората. Когато с единия метод не става, другият води до лечение на болния.
- Чрез квантовата синхронизация можете ли да предсказвате бъдещи събития?
- Да. Имал съм случаи на хора, на които им предстои интервю за работа, и съм давал точните насоки как ще се случи това и на какво да наблегнат. В моя метод на матрица "вкарвам" човека и избирам по какъв начин да му помагам в зависимост от неговите реакции. Случвало се е хората да треперят, да се люлеят, да плачат...
- Кой е последният ви излекуван?
- Всичко може да се лекува, стига да е навреме. Но ако човекът не желае или не осъзнае, че трябва да вярва на лечителя, няма да се получи. Не мога да лекувам крайните състояния на онкологични заболявания след намеса на хирурзите и въобще патологични промени, на които няма как да се въздейства. Помагам при 85% от проблемите на хората.
- При автоимунни заболявания помагате ли?
- Да. Рейки 8 и 9 степен, която съм получил от Алексей Шадрин, се занимава само с тежките заболявания, както и с автоимунните процеси, генетичните проблеми и зависимостите. Имам в опита си излекувани няколко човека от рак. Първият е туморно образувание в мозъка в начална фаза без намеса на лекарите. Използвах тези високи степени на рейки и успях чрез доказателство от скенер, направен от медици, да стопя тумор от 4 см до 4 мм. Човекът замина за Турция, там видяха как се е свил десет пъти туморът, а лекарите не можеха да повярват. Започнахме работа с този пациент и от разстояние. Докторите му вливат сода венозно за 24 часа с една химиотерапия, а аз го лекувам от разстояние. Получи ни се положителен резултат и човекът вече е добре. Имам и други случаи на излекувани - туморно образувание в дебелото черво, както и тумори в бъбрека.
- Помагате и на недоносени деца.
- Да. Смятам, че тук мога да се похваля със 100% помощ. Имах няколко пациенти близнаци и други бебета, родени преждевременно. Лекарите установяват за тях недоразвитост на белите дробове, от кувьозите им се получават проблеми с очите или с мозъка.
- Как се защитавате от отрицателната енергия на пациентите?
- Не се уморявам, защото не работя с личната си енергия. Настройките, които съм получил от рейки и всички останали методи, ме превръщат в проводник. Пускам енергията през сърдечната си чакра и тя се излъчва от дланите ми.

Деси Цонева:Даскалото е развъдник на COVID

Деси Цонева:Даскалото е развъдник на COVID

Спокойна за здравето си е Деси Цонева. Бившата тв водеща сподели, че синът й Янчо учи от вкъщи още месец преди да бъде въведено електронното обучение за учениците в цялата страна. Деси споделя, че частното училище на сина й е взело необходимите мерки, за да не сеят децата зараза помежду

Коцето спасява лимузини с духалка

Коцето спасява лимузини с духалка

С духалка за листа бори снега и варди прескъпите си лимузини фолкпевецът Константин. Чалга звездата пусна забавно видео от автопарка си, на което се вижда как спасява от преспите скъпите си автомобили. Коцето е прочут с любовта си към мощни и прескъпи машини, като последната му придобивка е луксозно порше

Ванко 1 с нов зет

Ванко 1 с нов зет

Дъщерята на рапъра залюби шампион по спортна стрелба Нова любов се появи в живота на Ивана Главчева. Дъщерята на рапъра Ванко 1 най-накрая призна, че в последните няколко месеца има стабилна връзка. Ивана явно си пада по спортисти. Красивата пловдивчанка този път се хвърли в обятията на Ангел Чонин, който е състезател по спортна стрелба

Национал се фука с гангстерски джип

Национал се фука с гангстерски джип

Георги Йомов влюбен във возилото Звездата на ЦСКА вилнее с Боримиров-младши Новата звезда на ЦСКА-София Георги Йомов се фука с гангстерски джип. Националът шпори баровския мерцедес G класа и събира погледите по софийските улици. Йомов пристигна през това лято на "Армията" от "Славия" и бързо се превърна в основен футболист на "червените"

Най-четени

Експертиза обръща разследването за разстрела на Красимира

Експертиза обръща разследването за разстрела на Красимира

Експертиза обръща разследването за смъртта на 21-годишната Красимира Куковска от пловдивското село Бегово! След проведени медицински и балистични изследвания става ясно, че мъжът й Любомир Петров е излъгал как случайно я гръмнал с въздушна пушка! Криминалистите откриват, че това е станало умишлено, и променят обвинението срещу душманина на младата

Бившата на Веско Маринов гори с нов цвят

Бившата на Веско Маринов гори с нов цвят

С нова прическа е бившата жена на Веселин Маринов - Цветанка. Дамата, която доскоро блестеше като блондинка, днес е избрала оранжевия цвят за буйните си

Нова зловеща версия за изчезналия Миланов:
Янек разтворен в киселина

Нова зловеща версия за изчезналия Миланов: Янек разтворен в киселина

Нова зловеща версия плъзна за съдбата на безследно изчезналия дупничанин Янек Миланов, след като бе проведена поредната безрезултатна акция за издирването му в края на миналата седмица. Смразяващата кръвта градска мълва носи, че е много възможно 41-годишният мъж да е убит, а след това тялото му да е изгорено с киселина

Ева Веселинова бременна с близнаци

Ева Веселинова бременна с близнаци

Бременна с близнаци е Ева Веселинова. Бившата панелистка на Гала е в очакване на рожбите си. Коремчето на блондинката вече ясно си личи. "Най-хубавият подарък тази година - вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият ТРИ сърца", пише Веселинова

Уволнена е съдийка, измислила съдебно заседание

Уволнена е съдийка, измислила съдебно заседание

Вън от съдебната система окончателно е скандалната съдийка от Раднево Люба Петрова. Повод за отстраняването й става измислено от нея заседание по дело. След като безобразието лъсна Петрова е дисциплинарно уволнена от Висшия съдебен съвет, а решението потвърдено преди дни от Върховния административен съд

Шеф Илиан Кустев: Готвих 6-степенно меню за Ердоган, той поиска ябълка

Шеф Илиан Кустев: Готвих 6-степенно меню за Ердоган, той поиска ябълка

Не бях гледал "Фермата" преди участието ми в шоуто Кой е той Шеф Илиан Кустев напусна "Фермата" няколко седмици преди финала. Кулинарят замени тигана и черпака с брадвата и триона, за да спечели голямата награда от 100 хиляди лева. Парите са жизненоважни за Кустев, който иска да спаси ресторанта си. Пред "България Днес" Кустев разкри за живота във

Уловиха 40-килограмов звяр

Уловиха 40-килограмов звяр

Валентин Вълев е майстор на едрите риби  Амурът е рекорден улов за 2020 г.  Чудовищен 40-килограмов амур хвана майстор рибар от Нова Загора. Валентин Вълев, който е известен сред приятели и въдичари като повелител на едрите риби, прави зрелищния улов във водите на язовир "Жребчево". Водоемът е близо до града му

Снежна приказка за Диляна Попова

Снежна приказка за Диляна Попова

Снежна приказка за сина си Борил и невръстната му приятелка спретна топмоделът Диляна Попова. Красавицата заведе децата на бой със снежни топки в парка, като малчуганите не спряха да се радват на

Нешка Робева: Трябваше да изолират момичетата

Нешка Робева: Трябваше да изолират момичетата

Легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева съсипа от упреци ръководителите на българската гимнастика. Пред "България Днес" бившата наставничка на Илиана Раева хвърли още съчки в огъня. - Г-жо Робева, защо отприщихте сурова критика към Илиана Раева след европейското, а не преди това? - Непрекъснато говоря тези неща

Йоана Буковска, която е с COVID: Нито се подобрявам, нито се влошавам

Йоана Буковска, която е с COVID: Нито се подобрявам, нито се влошавам

Имам много симптоми, децата ми са добре, казва актрисата Без подобрение е състоянието на Йоана Буковска. Актрисата от почти седмица се бори с COVID-19. Екранната Виолета от "Откраднат живот" има множество симптоми на заболяването. Всичко започва със загуба на обоняние. След това се появяват запушен нос, болки в мускулите и силно главоболие

Най-коментирани

Деси Цонева:Даскалото е развъдник на COVID

Деси Цонева:Даскалото е развъдник на COVID

Спокойна за здравето си е Деси Цонева. Бившата тв водеща сподели, че синът й Янчо учи от вкъщи още месец преди да бъде въведено електронното обучение за учениците в цялата страна. Деси споделя, че частното училище на сина й е взело необходимите мерки, за да не сеят децата зараза помежду

Улиците във Франция пак пламнаха заради закона за глобална сигурност (Снимки)

Улиците във Франция пак пламнаха заради закона за глобална сигурност (Снимки)

Днес в редица градове на Франция протичат десетки протести срещу разглеждания в парламента Закон за глобална сигурност и против грубите действия на полицията, предадоха ТАСС и ДПА, цитирани от БТА. Това е втората голяма серия протести против този законопроект. Предишният протест в Париж преди седмица завърши с вандалски прояви и сблъсъци на

Коцето спасява лимузини с духалка

Коцето спасява лимузини с духалка

С духалка за листа бори снега и варди прескъпите си лимузини фолкпевецът Константин. Чалга звездата пусна забавно видео от автопарка си, на което се вижда как спасява от преспите скъпите си автомобили. Коцето е прочут с любовта си към мощни и прескъпи машини, като последната му придобивка е луксозно порше

Възпяха локдауна в кючек

Възпяха локдауна в кючек

2020-а е най-ужасната година, казват изпълнителите от оркестър "Чар" След като бе възпят коронавирусът, по-късно и генерал Мутафчийски, сега на хоризонта се появи и хит за локдауна в България. При това кючек. Новата песен, която жъне фурор в интернет, е дело на оркестър "Чар". Само за ден парчето натрупа повече от 70 000 гледания

Ванко 1 с нов зет

Ванко 1 с нов зет

Дъщерята на рапъра залюби шампион по спортна стрелба Нова любов се появи в живота на Ивана Главчева. Дъщерята на рапъра Ванко 1 най-накрая призна, че в последните няколко месеца има стабилна връзка. Ивана явно си пада по спортисти. Красивата пловдивчанка този път се хвърли в обятията на Ангел Чонин, който е състезател по спортна стрелба

Кравите ни дават ваксината

Кравите ни дават ваксината

Александър Флеминг спасява милиони с пеницилина Откривателят Едуард Дженър умишлено заразява сина си, Луи Пастьор измисля името  Човечеството навлиза в нов етап от развитието си - започва ваксинирането срещу COVID-19. У нас то ще стартира след Нова година и ще бъде доброволно. Ваксинацията от години разделя хората на "за" и "против"

30 бойни питбула сипани в имот на ексченге

30 бойни питбула сипани в имот на ексченге

30 питбула са открити в имот на бившия полицай Иван Иванов, замесен в незаконни боеве с кучета. Видео показва, че животните са в лошо състояние, но собственикът им твърди, че ги обича "като деца". Бившият полицай Иван Иванов, който вече е осъждан условно за развъждане на бойни животни, отново продължава да отглежда питбули за незаконни боеве

Национал се фука с гангстерски джип

Национал се фука с гангстерски джип

Георги Йомов влюбен във возилото Звездата на ЦСКА вилнее с Боримиров-младши Новата звезда на ЦСКА-София Георги Йомов се фука с гангстерски джип. Националът шпори баровския мерцедес G класа и събира погледите по софийските улици. Йомов пристигна през това лято на "Армията" от "Славия" и бързо се превърна в основен футболист на "червените"

Димчев и Килата обещават домашен концерт

Димчев и Килата обещават домашен концерт

След огромния успех на дуета между 100 Кила и Иво Димчев изпълнителите ще зарадват трима от феновете си с домашен концерт. Това обяви Димчев, като даде старт и на записването. За целта всеки желаещ трябва да изпрати интересна и оригинална визия с

Светът в действие с Давид Vol. 5

Светът в действие с Давид Vol. 5

Позабавлявайте се с веселия преглед на международния печат и се насладете на зона без лоши

Полицейски шеф уволнен, кара без "Гражданска"

Полицейски шеф уволнен, кара без "Гражданска"

Дисциплинарно уволнен е шефът на полицейския участък в град Кресна Стоичко Калаузки, който е спипан да шофира дерегистриран автомобил без застраховка "Гражданска отговорност". От МВР уточниха, че това е станало по време на рутинна акция срещу нарушители на пътя, която продължава три дни през юли. Стоичко Калаузки се разделя с поста началник на

Узакониха лекуването на рак с белина

Узакониха лекуването на рак с белина

Продажбата на разредена белина като лечение за рак, която според световни експерти е опасна за здравето, на практика е напълно легална в България. Това става ясно от шокиращо заключение на Районната прокуратура в Бургас. С него магистратите са прекратили разследването за измама срещу търговеца на чудодейния лек Светослав Стаматов

Роби Уилямс събира нова група

Роби Уилямс събира нова група

Роби Уилямс твори нова музика с приятелите си - австралийските продуценти Флин Франсис и Тим Меткалф и възнамерява да състави нова група с тях, съобщи Контактмюзик. Бившата звезда от "Тейк дет", който я напусна през 1995 г., за да се отдаде на солова кариера и след това се събра отново с бандата през 2010 г. и 2012 г

3614 са новозаразени с COVID-19 – 37.9% от тестваните, 2536 са излекуваните

3614 са новозаразени с COVID-19 – 37.9% от тестваните, 2536 са излекуваните

3614 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица при направени общо 9530 PCR теста за последното денонощие. Това означава, че заразени са 37.9% от тестваните. Това показват показват данните в Единния информационен портал. Така общият брой на заразените става 158 807, като активни са 94 480

"Сан Паоло" стана стадион "Диего Армандо Марадона"

"Сан Паоло" стана стадион "Диего Армандо Марадона"

Градският съвет на Неапол единодушно одобри предложението на кмета на града Луиджи де Маджистрис и неговия председател Алесандра Клементе стадион "Сан Паоло" вече официално да се нарича "Диего Армандо Марадона". Решението е взето "в памет на най-великия футболист в историята, който с огромния си талант и своята магия

Йоана Буковска, която е с COVID: Нито се подобрявам, нито се влошавам

Йоана Буковска, която е с COVID: Нито се подобрявам, нито се влошавам

Имам много симптоми, децата ми са добре, казва актрисата Без подобрение е състоянието на Йоана Буковска. Актрисата от почти седмица се бори с COVID-19. Екранната Виолета от "Откраднат живот" има множество симптоми на заболяването. Всичко започва със загуба на обоняние. След това се появяват запушен нос, болки в мускулите и силно главоболие

Бременната Ева Веселинова: Няма да се женя, ще го мисля след раждането!

Бременната Ева Веселинова: Няма да се женя, ще го мисля след раждането!

Таткото не е милионер, не е и известна личност "Няма да се женя сега, след раждането ще го мисля!" Така симпатичната ководеща на "На кафе" Ева Веселинова обясни статута си след новината, че чака близнаци съвсем скоро. 36-годишната красавица е бременна от мъж, който, както самата споделя: "Не е известен, не е мутра и не е милионер"

Ивайло Калоянчев показа внуците

Ивайло Калоянчев показа внуците

За първи път показа внуците си Ивайло Калоянчев, единият от синовете на великия Георги Калоянчев. Актьорът вчера стана на 66 години в компанията на цялото си семейство. Фамилията се събра в Банкя, където Ивайло живее с майка си Валя. "Най-щастлив съм обграден от ей тези малки същества. Те ме радват най-много

Пистолет на Шон Конъри като Бонд
беше продаден за 256 000 долара

Пистолет на Шон Конъри като Бонд беше продаден за 256 000 долара

Пистолет, използван от покойния актьор Шон Конъри като Джеймс Бонд в първия филм от поредицата за приключенията на агент 007, беше продаден на търг в Бевърли хилс за 256 000 долара, предаде Ройтерс, позовавайки се на аукционна къща "Джулиънс окшънс". Предварителната оценка на оръжието беше между 150 000 и 200 000 долара, предаде БТА

Анна Сендова с маска и навън

Анна Сендова с маска и навън

С маска и навън се придвижва Анна Сендова, видя "България Днес". Вдовицата на покойния бивш председател на БАН и посланик в Япония и Филипините акад. Благовест Сендов не се раздели с предпазното средство на лицето и докато пазарува, и по време на обиколките й по заледените столични