Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/9182227 www.bgdnes.bg

Проф. Лъчезар Филипов: Извънземните ще ни спасят и от COVID-19!

Досега повече от пет пъти се намесват, за да оцелеем, за последно през 2012 г.

"Извънземният разум ще ни спаси от COVID-19, убеден съм в това. Не за първи път го прави. Ето ви примери - Челябинския метеорит, който щеше да унищожи голяма част от Земята, кой го разби в последния момент? Кой разби и ракетата на Илън Мъск, която трябваше да изстреля един букет горе спътничета, които могат да направят огромни бели? Кой спря навремето "Аполо 13" да не взриви атомната бомба върху Луната? И не на последно място - планетата щеше да бъде унищожена през 2012 г., но те – извънземните, все пак ни спасиха. Има и доказателства с факти!"

Реклама


Това сподели астрофизикът проф. Лъчезар Филипов пред "България Днес". От 1982 г. той работи в Института по космически изследвания. За приноса си към космическата наука получава наградата "Циолковски" на Руската академия на науките заедно с Карл Сейгън. От 1990 година насам Филипов е последният жив академик на Международната астронавтическа федерация. Работил е с Кардашов и Зелдович, все имена на хора, които първи заговарят за извънземен разум.
"Всъщност знаете ли, ние участваме в една много глобална манипулация. 2012 година например на 26 юли имаше едно голямо изригване на слънцето. То бе премълчано от всички учени. Изхвърлено беше огромно количество плазма тогава. А тя, както знаем, можеше да изгори цялата елинсталация на Земята, щеше да повлече след себе си и други катаклизми като електроника, катастрофи, постепенно измиране на хората, на животните и т.н., но не се случи. За това изригване на слънцето се бяха подготвили богати хора, направили си тунели и бункери в Русия, САЩ, цяла Европа. Имаше и информации за това, не са тайна. А предварителните изчисления сочеха, че последният човек като последствие от всичко това щеше да умре точно на 21 декември, 2012 г. по предсказанията на маите. И какво си мислите се случи? Някой отклони този облак плазма малко преди да наближи Земята, така че той мина между Земята и Луната. И не ни уцели. Тези някои са извънземните. Това е още едно доказателство, че те смятат, че сме им нужни. Неведнъж се случва вече това. Мога да продължа и с още факти, че има наличие на вмешателство при умъртвяването на т.нар. ядрени бази, с което извънземният разум ни пази, да не направим някоя глупост", допълва проф. Филипов.
В момента академикът, който е син на Гриша Филипов, и Калин, син на друго соцвеличие Станко Тодоров, умуват върху книга, свързана с НЛО и случващото се в света, което засяга и проблема с коронавируса.
"След като разнищи задкулисието на соца и прехода в няколко бестселъра, Калин и аз започваме да работим по нова книга. Главни герои ще са ни извънземните. Интересното при нас е, че сме синове на двама бивши комунистически премиери, които не са се обичали. Ние обаче сме си приятели и ще творим в тандем", сподели астрофизикът. И допълни, че издателите му проявили значителен интерес към проекта и били готови да го подкрепят.


"Идеята не е много нова. Ще опитаме да разсъждаваме за последните 30 години и всичко, което се е случвало по темата. Нещата са стари. Ето, сега откриват вода на Венера, а аз откога говоря по темата! Мен преди 4 години ме оплюха учените от БАН, че съм говорил глупости за наличие на живот на Венера, на Марс, отричаха всичко, сега едно по едно нещата започват да се доказват с факти. И това е само началото. Поради слепотата на науката всичко се отхвърляше, защото е необяснимо. Отричането, когато не разполагаш с факти, е глупост, а има исторически и всякакви доказателства. Освен това съществуват данни за отвличания, чипирания, ето това искаме да напишем в тази книга", обяснява още Филипов.
Относно пандемията астрофизикът е категоричен, че е изкуствено създадена.
"Преди четири години на една среща в Сан Марино се заговори, че големите сили могат да направят имитация на навлизане на извънземни в Земята, да предизвикат ново въоръжаване или да се направи пандемия, която да заплаши така хората, че те да се подчинят на всякакви команди. И това преди четири години се случва! И какво става, точно същото. Няма извънземни, но има пандемия. И се оказва, че ние не можем да се преборим с нея. Навремето направиха атомната бомба и когато я пуснаха, се оказа, че тя хубаво гърми, но никой не може да се пребори с последствията после. Затова се спряха и разработките върху неутронните и водородните бомби, защото се вижда, че те могат да поразят, но какъв е смисълът, като ти после не можеш да влезеш в тази територия стотина години? Значи големите, силни страни искат да пуснат дяволчето от сандъчето, а после не могат да го върнат обратно. И явно всички ние участваме в една много голяма манипулация", твърди Филипов, който все пак уточнява, че не е медицинско лице, за да твърди, че коронавирусът няма, по-скоро има, но пандемията показва, че човечеството, изправено пред страха от смъртта, може да бъде тотално манипулирано.
"Така политиците могат да ни наредят всички да се скрием, да си сложим маските, да си мием ръцете по сто пъти, всъщност да почнем да живеем като един голям мравуняк, не е ли манипулация това", емоционално пита Лъчезар Филипов.
"Имам много въпроси без отговор. Но си обяснявам, че извънземните никога няма да ни дадат нови технологии, защото ще ги насочим не към добро за планетата, а към зло. Хората не поумняваме, а деградираме. Ще се избием. Ние съжителстваме хилядолетия с извънземния разум и явно, че сме им нужни, за да ни пазят, тъй като сигурно искат вселената да има голямо разнообразие от разумни същества. А дали ние ще станем скоро такива, на никого не е ясно, но едва ли в този век", завърши проф. Филипов.

Коронавирусът не почна от Китай

- Проф. Филипов, каква е причината да се цензурират извънземните?
- Големият проблем е, че ако извънземните технологии бъдат усвоени, те ще объркат начините на финансиране и забогатяване на определени кръгове на планетата ни. Една промяна в енергетиката, в начина на изхранване би била равносилна на социална бомба, която веднага ще отсече клона, на който седят най-богатите и влиятелни хора на Земята. Те дирижират световния ред, а искат и да продължат да го правят. Това става най-лесно чрез контрол върху потока информация и спиране на всичко, което би застрашило техния интерес.
- Вярно ли е, че американците в миналото вече са получили високи технологии, които са изстреляли икономиката им на върха?
- Да, вярно е. Според признанието на внучката на президента Айзенхауер той е имал среща с пришълци още през 1954 г. След нея наистина започва един страшен бум на технологиите. Това са транзистори, интегрални схеми, лазерни технологии, средствата за отразяване на радиосигнали, по-известни като стелт.
- Относно коронавируса вярвате ли, че болестта е започнала от Китай?
- Глупости! Когато пуснаха СПИН-а, обвиниха горките африканци, че се сношавали с маймуни. Сега тръгнала от прилепите, как, като китайците ги ядат от хиляда години. Хитлер навремето искаше да регулира населението, сега по същия начин се случва. В момента ние наближаваме 9 млрд., явно сме много на Земята и някой решава да ликвидира голяма част от нас. И това не са извънземните. Обратното е. Те ни гледат сеира, защото ние се самоунищожаваме, а те искат да ни спасят.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама