Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9214041 www.bgdnes.bg

Николета под карантина

Най-красивата българка десет дни ще стои затворена в дома си

Нямам COVID-19, чувствам се отлично, призна пред "България Днес" НиЛо, след като Ники М се разболя

Под карантина е най-красивата българка Николета Лозанова! Това разкри самата тя ексклузивно за "България Днес".

Реклама

Бившата водеща на "Папараци" е била контактна с половинката си Ники Михайлов, който е заразен с COVID-19. Тестът на половинката на НиЛо излезе положителен във вторник на обяд.

Двамата от години живеят под един покрив. Дори когато вратарят на националния отбор е на лагер, те се срещат, макар и за кратко.

След като научава новината, че любимият й е заразен, Лозанова се изолира и остава в дома си за 10 дни, каквото е нареждането на РЗИ.

По всяка вероятност Николета и Ники ще прекарат карантината заедно в жилището си.

От инспекцията може да проверят дали Лозанова и Ники Михайлов спазват предписанието, като периодично ги проверяват дали са на адреса, който посочат.

Николета няма никакви симптоми на китайския вирус. Тя е в отлично състояние и най-вероятно ще използва времето под карантина, за да си почине.

"Чувствам се добре. Не съм болна. Под карантината съм", обясни пред вестника Лозанова.

Реклама

Половинката на Николета ще бъде по-дълго в изолация. Ники Михайлов е принуден да е в дома си 14 дни. Вратарят ще бъде под ключ до 24 ноември и със сигурност пропуска срещата на клубния си "Левски" с ЦСКА-София.

"Николай Михайлов влезе на лагера на националния отбор с отрицателен PCR тест за коронавирус на 6 ноември - обясни пресаташето на БФС Христо Запрянов. - След това отборът беше разделен на две групи. По голямата част от футболистите бяха тествани на 9 ноември сутринта, а останалите, сред които и Михайлов, на 10 ноември. По време на лагера се спазва социална дистанция, футболистите са в различни стаи. Въпреки това се оказахме в ситуация дори да не можем да извикаме трети вратар за приятелския мач с Гибралтар. Спазваме стриктно протокола на УЕФА и всички ще подложат на тестове и преди следващите мачове на националния отбор", добави още Запрянов.

Името на Лозанова бе намесено и в грандиозен скандал. Дизайнерката Мегз твърди, че Николета и други плеймейтката са се отплащали на журналиста Мартин Карбовски със сексигри, за да са част от предаването му. Досега повечето замесени в скандала се бяха изказали по темата с изключение на Лозанова.

"Тези неща са доста смешни за мен - каза пред "България Днес" Лозанова. - Не очаквайте да коментирам темата", добави Николета, която през годините е показвала голяма близост с Мартин Карбовски.

Екипът на "България Днес" пожелава на Ники Михайлов бързо оздравяване!

Реклама
Реклама
Реклама