Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9242661 www.bgdnes.bg

Гризман се връща в "Атлетико" (М)

"Атлетико" (Мадрид) изненадващо може да си върне звездата Антоан Гризман от "Барселона". За подобен сценарий призна президентът на "дюшекчиите" Енрике Серезо.

Каталунците привлякоха французина срещу 120 милиона евро през 2019 година, но до момента той не може да се превърне в ключова фигура на "Камп Ноу". Очаква се утре Гризман отново да бъде в атаката на "Барселона" срещу бившия си клуб "Атлетико". Дербито на кръга в Ла Лига е от 22 часа българско време в Мадрид.

Реклама

"Животът често ни предоставя обрати. Единственото сигурно нещо е, че Суарес няма да играе в този мач заради коронавирус. Когато Гризман напусна, му пожелах да отиде в клуб, където да бъде обичан, колкото в "Атлетико". За съжаление той се озова в отбор, който е в трудна ситуация", заяви Сересо.

Отсъствието на Луис Суарес ще промени атакуващата формация на домакините. Треньорът Диего Симеоне е решил да заложи на нападателен тандем Жоао Феликс и Анхел Корея. Маркос Йоренте и Яник Ферейра Караско ще атакуват по двете крила.

Стана ясно, че преговорите за новия договор на Ансу Фати с "Барселона" са зациклили. Клубът има разногласия с агента на играча Жорже Мендеш и бащата на младока Бори Фати относно продължителността на сегашния му контракт, разкрива "Ел Мундо Депортиво". От "Барса" твърдят, че договорът на Фати е за още четири години. Според разпоредбите на ФИФА максималният срок, за който един футболист под 18 години може да подпише, е три години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама