Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9244550 www.bgdnes.bg

Врачка успокоява Андреа

Карти показват пътя на певицата

 Изпълнителката отслабна, но пак посяга към вредна храна

Лична врачка си има фолкпевицата Андреа, споделя самата блондинка. Картите чертаят пътя на изпълнителката и я съветват в коя посока да поеме, когато има важни избори пред себе си.

Блондинката търси услугите на гадателката в труден период от живота си, а именно последната раздяла с Кубрат Пулев, която разклати здравето й. Андреа не крие, че никога не е вярвала в хора, които предсказват бъдещето. Тя винаги е изповядвала максимата, че животът на човек и успехите му зависят само от самия него. Това се случва, докато не среща изкусна гадателка, която гледа на карти Десте и всичко, което предрича на Андреа, се сбъдва.

Реклама

Врачката не само предрича на певицата какво ще й се случи в близко бъдеще, но й дава и съвети как да се откъсне от проблемите. Андреа споделя, че се е научила как да привлича любовта, парите и успеха в живота си. Факт е, че през последните месеци изпълнителката има успешен музикален проект и печели добре от реклами, но за нова любов още не е споделила.

След раздялата с Кобрата Андреа бе наранена дълбоко и трудно преживя предателството на боксьора, който, както се оказа, дълго време е имал паралелна връзка с друга жена. Врачката на Андреа помага на певицата да си стъпи на краката и да стане спокойна. Изпълнителката вече е толкова по-уверена, че дори преглътна горчивината от раздялата и засне реклама заедно с Пулев. На снимките, които взривиха мрежата, Андреа е седнала в скута на спортиста. Веднага се заговори, че двамата пак са се събрали, но информацията остава непотвърдена.

Малко след съвместния работен ангажимент с Кобрата топпапараците на "България Днес" уловиха певицата да бърза за следващата си среща. С два телефона в ръка Андреа организира натоварения си ден. Видно е, че изпълнителката е свалила много от излишните килограми и изглежда добре. Забързаното ежедневие обаче я принуждава да посегне към нездравословен обяд - фотосите показват певицата да чака меню от най-известната световна верига за бързо хранене.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама