Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9247721 www.bgdnes.bg

Елизабета изобличава Бриаторе

Отношенията между бившия собственик на тима от Формула 1 "Бенетон" Флавио Бриаторе и екссъпругата му Елизабета Грегорачи все повече заприличват на латиносериал. Особено след влизането на сексапилната мадама във "ВИП брадър".

Там тя разкри, че бизнесменът й е направил ново предложение за брак. Това е станало по време на затварянето им в къщата на Бриаторе в Монте Карло при първата вълна на коронавируса през пролетта. Тогава те прекараха там цялото време заедно със сина им Натан. Тя добави, че двамата все още се обичали.

Реклама

След като Елизабета разкри за новото предложение от бившия й, Бриаторе обяви, че това са фалшиви новини. Грегорачи реагира бурно.

"Съжалявам, че говори така - обяви тя в шоуто. - В действителност той довери това нещо на много хора. Уверявам ви, че казах истината, и имам свидетели и доказателства." 

Това накара водещия на предаването Алфонсо Сеньорини да се обади лично на Бриаторе.

"Чух се с Флавио тази сутрин - обяви той от екрана в присъствието на Елизабета. - Бриаторе ми каза, всичко е вярно. По време на затварянето той е направил ново предложение. Причината е, че нито един от двамата няма връзка в момента и все още се обичате. Заради Натан сте обмисляли да се съберете и да се ожените отново, но това останало само на думи. След това той уточни, че се е съгласил с Елизабета, че се обичат, но няма как да се съберете отново." 

Грегорачи и Бриаторе се ожениха през 2008 година. Разделиха се през 2017-а, но едва миналата година се разведоха официално. Двамата често могат да бъдат забелязани заедно. По време на карантината те дори празнуваха 70-годишнината на Флавио, като компания им правеше само Натан.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама