Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9248230 www.bgdnes.bg

Анита Мейзер си тунингова лицето

С напомпани устни, нови вежди и мигли се хвали скандалната силиконка

Пълен тунинг на лицето си е направила скандалната силиконка Анита Мейзер, която от година живее в САЩ, след като у нас излежа присъда за убийството на мъжа си Николай.

Някогашната претендентка за короната на "Мисис Свят 2014" прибягнала до корекции на лицето в едно от най-престижните козметични студиа в Лас Вегас, става ясно от нейни постове в социалната мрежа. В салона Мейзер се подложила на няколко корекции за разкрасяване. Опитната собственичка на студиото инжектирала солидно количество силикон в устните на Мейзер, която ги намирала за доста спихнати, след като ударила 57 години преди няколко месеца. Освен уплътняващия материал за обем на устните козметичката им направила оформящ контур, който бил подсилен със специална технология от рода на перманентните гримове. В резултат на процедурата Мейзер получила устните, за които винаги е мечтала, споделя тя. Допълва, че през годините винаги е искала те да бъдат сочни и плътни, но страхът от болката при инжектирането на силикона я възпирал да седне на стола за разкрасителни процедури.

Реклама

Мейзер решила да продължи с корекциите по лицето си. Така тя пожелала козметичката да й направи микроблейдинг на веждите. При него чрез надраскване с игла бил вкаран минерален пигмент на мястото на опадалите косъмчета от веждите на Мейзер. Финалът на тунинговането на лицето й бил сложен с удължаване и сгъстяване на миглите. Приложената процедура била лепене на опадалите с техниката косъм по косъм. За да стигне до желания изглед на лицето си, Мейзер минала през ръцете на три специалистки в разкрасителното студио - едната оформила устните й, втората - веждите, а последната - миглите. Собственичката на новата визия Мейзер не разкрива в постовете си колко й е струвала желаната нова визия. Според запознати с цените на този вид услуги зад океана тя е броила общо над 3000 долара, което за стандарта на САЩ е по-малко от една средна заплата.

"Хора, от толкова години се каних да направя това и се страхувах... е, съжалявам, че не съм се накиприла по-рано. Не се страхувайте, боли неописуемо много на устните, но веждите никакъв проблем. Действайте, заслужава си!", споделя Анита Мейзер преживяванията си от пълния тунинг на лицето си. За последователите си в мрежата тя публикува и снимки с новата си визия, за която си мечтаела от години.

Постът й с похвалите е събрал десетки коментари и стотици лайкове. Повечето от приятелите на Мейзер одобряват избора й да промени външността си точно по този начин.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама