Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9251739 www.bgdnes.bg

Муки сложи паметник на гроба на майка си (видео)

С Евгени Боянов правят панихидата на 5 декември на Централните софийски гробища

Паметнa плоча на голямата Стоянка Мутафова за годишнината от кончината й постави дъщеря й Мария Грубешлиева вчера, видя "България Днес". Плочата е направена от Десислав Байчев със снимка на Стоянка Мутафова и Нейчо Попов.

Реклама

"Имаше и други идеи, но искахме да е класическо изпълнение, изчистено, с Христовия кръст и черна ваза, която пристигна специално от Украйна", сподели мениджърът на Стоянка и дъщеря й Муки - Евгени Боянов.

Той и Муки поръчали най-качествения съществуващ гранит, наречен "Зимбабве", за направата на паметника.

"Панихидата ще направим на датата на кончината на майка ми - 5 декември, от 12,00 часа на Централните софийски гробища. Намира се на старата Алея на артистите, парцел 44, ред 2, гроб 18. След това ще почерпим за Бог да прости душата й в ритуалната зала", обясни Мария Грубешлиева.

Във връзка с годишнината от кончината на великата Стоянка Мутафова от издателството, което издадоха книгата на дъщеря й, ще направят жест към актрисата и ще пуснат книгата й на промоция.

"Да, решихме, че можем да съчетаем въпросната черна седмица за нас, като пуснем книгата "Добър вечер, столетие мое" на 50% само за 9,95 лв. за ценителите на Стоянка Мутафова и дъщеря й Мария Грубешлиева", обясни Евгени Боянов.

Двамата с Муки няма да пътуват до Бургас, където в същия ден ще обявят Нейчо Попов за почетен гражданин на града.

"Предпочитам да съм до майка ми в този тъжен момент. Все пак тя е погребана в гроба на Нейчо, така че ще отдадем почит и на двамата", сподели от своя страна и дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева.

Реклама
Реклама
Реклама