Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9255279 www.bgdnes.bg

Диана Димитрова пак без гадже

 Екранната д-р Огнянова отново е сама, няма късмет в любовта

Няма късмет с любовта актрисата Диана Димитрова.

Красивата д-р Огнянова от хитовия сериал "Откраднат живот" отново е сама. Месец след като призна, че е лудо влюбена, Диана споделя, че пак е необвързана. Димитрова, която не обича да коментира личния си живот, казва само кратко и ясно - "Свободна съм".

Вярна на принципите си, че личните й отношения не трябва да се разкриват докрай, Диана така и не посочи името на последния си любим. За него се знаеше само, че също работи в сферата на киното, но не е режисьор или оператор. Според слуховете мъжът е фотограф. Двамата се срещат по време на снимки и любовта пламва бързо. Брюнетката изглеждаше щастлива и връзката й носеше положителна промяна.

Реклама

От няколко дена 30-годишната красавица няма човек до себе си. Каква е причината за краха в отношенията с тайнствения мъж, успял да завърти главата й, не е ясно. Брюнетката има редица обожатели, които настоятелно я преследват, но хора от обкръжението й са категорични, че не ревност е причината Диана отново да осъмва сама.

Преди години Димитрова имаше връзка с писателя Калин Терзийски. За отношенията им ексклузивно пред вестника призна тогава самият Кайо. Унищожителната страст, която е изпитвал към огнената красавица, го кара да посегне към чашката. Диана го е изоставила и разбила сърцето му, твърдеше тогава Терзийски.

Въпреки това през 2018 година Терзийски уважи първата изложба на Диана. Новите картини на Димитрова трябваше да бъдат показани наскоро, но коронавирусът отложи плановете й. Димитрова споделя, че се надява да направи изложба през пролетта на 2021 г. За себе си казва, че е художник по душа, а портретите, които рисува, понякога ги вижда по-живи от самата нея.

Липса на късмет в личните отношения може да има Диана, но пък актрисата не спира да жъне професионални успехи. Тя имаше щастието да бъде избрана от любимия си режисьор Виктор Божинов да изиграе главната роля в последния му филм "Чамла". По време на снимките Диана отказва дубльор и това я задължава да опита от вкуса на неизвестното - гмурка се в ледени води, катери се, спуска се и междувременно успява да пребори една от най-ужасните си фобии - страх от височини.

Колеги на актрисата, за която картините и писането на детски книжки са страст и призвание, я определят като "мъжко момиче". Зад нежната й външност се крие уверена и силна жена, която е голяма хапка за повечето съвременни мъже. Щастливец е този, който ще я задържи, убедени са близките й. Желаем й късмет!

Реклама
Реклама
Реклама