Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9255286 www.bgdnes.bg

500 бона за мезонет брои Ивет Лалова

Най-бързата бяла жена в света с жилище в полите на Витоша

Ивет Лалова се радва на нов шикозен дом в София от няколко месеца, научи "България Днес". Лекоатлетката е горд собственик на мезонет в полите на Витоша.

За луксозното жилище най-бързата бяла жена в света се е бръкнала доста сериозно. Ивет е броила над 500 000 лева от изкараните по пистите пари за имота. Това показа проверка на цените в баровския комплекс, в който е новият дом на Ивет и съпруга й Симоне Колио.

Реклама

Той е около 200 кв. м и се намира в близост до "Симеоновско шосе". Разполага с панорамна гледка както към планината, така и към града. Мезонетът е в блок, който бе номиниран за жилищна сграда на годината 2019. Баровският комплекс привлича със съвременен интериорен дизайн. Той е oт зaтвopeн тип с 4 секции. Разполага с oбщo 108 aпapтaмeнтa, като 13 са мезонети. Този на Лалова е на последния етаж на една от сградите. Към него допълнително тя е закупила и две паркоместа в подземния паркинг на комплекса. Атлетката и мъжът й са го обзавели по последна мода, но са запазили простора в дома си, без да го претрупват с мебели.

Ивет разполага с куп удобства. В сградата има 24-часово видеонаблюдение и жива охрана на входа. Това позволява контролиран достъп на външни лица. Блокът е газифициран. в комплекса има детска площадка, зелени площи и водна каскада.

В последните години Ивет и мъжът й поделят времето си поравно между София и Италия, откъдето е той. На Апенините двамата живеят в Риети, където Лалова води и основната част от подготовката си. Там от няколко години двамата са собственици на къща в града с огромен двор, където играе кучето им. Тя не е купена наготово, а е построена според техните искания и виждания.

Доскоро обаче нямаха своето мечтано кътче в София. От няколко месеца и този въпрос е решен и двамата разполагат с мезонета в полите на Витоша.

"България днес" потърси Ивет за коментар за новия й дом, но не успяхме да се свържем с нея.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама