Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9265184 www.bgdnes.bg

Ужас! Циците на Бианка спихват

Г-ца Гаскойн вече нямало да се снима по бельо, ще става госпожа

Каква поредна футболна драма, би коментирал култовият Петър Василев! Гърдите на Бианка Гаскойн са се смалили и от размер 34В вече са 34Е, твърдят таблоиди в Англия.
Но защо, как така, питат се разтревожени феновете на красивата дъщеря на легендата Пол Гаскойн. Още повече блондинката никога не е крила прелестите си и дори си докарва добри доходи, като ги показва, покрити в разни марки за бельо. Отговорът засега води към годеника й Крис Бойсън. Жребецът първо донесе на любимата си публична словестна престрелка със застаряващата сексбомба Кати Прайс, която бе предишната любов на лъскавия хубавец. Но Крис е пристрастен към спорта, активния начин на живот и перфектното тяло. Затова и на Бианка се наложи да наблегне над физическите упражнения, което доведе до спадането на килограми. Извайването на по-слаба фигура се оказа, че дава страничен ефект, а именно намаляването на размера на бюста.


Това, ще кажат някои, в днешно време е бял кахър, тъй като пластичната хирургия с магическа пръчка може да реши проблема. Дори някои красавици го правят не само по веднъж. Ама не е същото.
Новината за спихването на прелестите на Бианка дойде като втори удар под пояса само за шест дни. Първият бе новината, че г-ца Гаскойн пуска за последен път своя фотосесия по бельо. Оттук насетне тя вече ще е примерна годеница и бъдеща г-жа Бойсън, дай Боже, и майка някой хубав ден, а на новия й имидж на почтена дама няма да отиват разголени фотоси. След няколко питиета, ободряващ сън и свежо утро почитателите Бианка са сигурни, че тя блъфира и като закъса за пари, пак ще лъсне по оскъдно облекло.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама