Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9266435 www.bgdnes.bg

Ето я тайната погача на Гущерова!

Хипер луксозна къща събра орисниците на Добромир 

Ето ни в дома на Светлана Гущерова! Попадаме на една от най-ревниво пазените й тайни - погачата на новородения Добромир. Точно така, второто дете на Светлана и Християн Гущеров носи името на дядо си, бившия депутат и бизнесмен Добромир Гущеров.

Преди месец блондинката роди Добромир, но никой освен най-близките не разбра за щастливата вест. През бременността си Светлата се пазеше до последно, не се показа с наедряло коремче. Запознати твърдят, че това е заради притеснение от зли очи. Затова и погачата не е обявена и показана в интернет от самата Светлана.

Реклама

Добре че е Моника Валериева, която да ни вкара на тайното събитие. Благодарение на кадрите от нейния телефон, които тя щедро сподели, се вижда, че погачата минава по всички правила - канени са само жени, има определени храни и се спазват ритуалите.

Виждаме още, че Гущерова живее в ултра лукс - само обърнете внимание на размера на този кристален полилей, достоен за петзвезден хотел! Всъщност те са няколко - има и в хола, има и в кухнята.

Жилището е решено в бели краски, а за материал е използван камък - все неща, които са далеч от джоба на простосмъртните.

Орисниците вдигат тост за здравето на малкия Добромир и отпиват от скъпи кристални чаши, а лакомствата са безброй. И те са в бялата гама, но с бебешко син акцент - има "сладоледи" със захарни мечета, торти, сладкиши, бонбони и какво ли още не. "Добре дошъл, Добромир!", грее надпис навсякъде по лакомствата.

Честито на родителите и наздраве!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама