Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9271391 www.bgdnes.bg

Деси Слава казала на мъжа си, че е в “Маскираният певец”, защото бил ревнив

Детективите в “Маскираният певец” познаха, че под маската на Макарона се крие Деси Слава. Певицата не успя да се класира за големия финал следващата седмица и остана четвърта.

Въпреки че всички участници трябва да крият дори от близките си, че са в шоуто, на Деси Слава ѝ се наложило да признае пред половинката си. 17 години по-младият от нея боксьор Благой Найденов бил много ревнив и изпълнителката се принудила да му каже защо излиза от вкъщи всяка събота, призна самата тя, когато свали маската си. “В костюмa се чувствах много “задушевно”. Той страшно много ми ограничаваше движенията и трябваше да измисля тези ситни стъпки. Трябваше да науча наизуст сцената, защото нищо не се виждаше, но за мен беше невероятно вълнение да бъда в този формат”, каза още певицата.

Шотландеца от миналия сезон се завърна на сцената, но никой не позна кой се крие в костюма му. Оказа се Етиен Леви, който използва възможността да благодари на всички лекари, които са се грижили за него, докато е бил с коронавирус.

На финала на шоуто за първото място ще се конкурират Булката, Баба Яга и Хищницата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама