Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9279061 www.bgdnes.bg

Теодора Стефанова, майката на актьора: Продължавам да си говоря с Андрей, сякаш още е жив

Мечтаеше да осинови момиченце като Чочо, уви почина нещастен!

"Животът ми свърши с кончината на Андрей. Времето не може да излекува мъката ми по него. Ето вече 10 години станаха, но аз продължавам да си говоря с него, сякаш е жив. Мъчно ми е, че не остави дете след себе си. Искаше да осинови момиченце точно като Чочо Попйорданов, но, уви, нямаше време. Почина нещастен, не успя да осъществи най-важната си мечта."


Това сподели майката на покойния актьор Андрей Баташов - Теодора Стефанова, 10 години след неговата кончина. Мнозина виждаха сина й като секссимвол. Красив, атлетичен и светлоок, Андрей бе вечно ухажван от жените. Но г-жа Баташова става единствено по-младата с близо 20 години банкерка Боряна, с която имат невероятно бурна и интензивна връзка. Запознават се случайно в бар. "Нещата между нас се развиха много бързо. Обичахме се много. И аз още го обичам. Това няма да се промени", с днешна дата споделя г-жа Баташова.


Розовата картина обаче не приема майката на актьора, която споделя: "Синът ми не случи на жена до себе си. Разминаха се в живота. Бяха на различни нива".
Майката вини Боряна за рухването на Андрей. "Ако нещо го съсипа, това бе личният му живот, който беше драматичен. Аз всеки ден плача за него, безутешна съм", допълва Теодора.
Казва, че живее със спомните и снимките за сина си. Среща се с приятелите и колегите му често, най-много си говори с Аня Пенчева.
"Голямата му любов беше едно момиче - Кристина, танцьорка от ансамбъл "Филип Кутев", бяха един за друг, но не знам какво точно ги раздели", споделя с тъга в гласа майката на покойния Андрей Баташов.
На годишнината от кончината на актьора колегата му Мишо Белчев написа текст за песен със заглавие: "Сбогом, рицарю!". "Обожавах това момче, няма как да не мисля за него", сподели бардът на любовта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама