Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9283557 www.bgdnes.bg

Неймар шокира: С Меси ще играем заедно догодина!

Бразилецът така и не уточни къде ще бъдат съотборници

Лионел Меси и Неймар отново ще бъдат съотборници! Това разкри лично бразилецът, след като стана герой за своя отбор "Пари Сен Жермен". Френският тим удари "Манчестър Юнайтед" с 3:1 като гост в Шампионската лига. Неймар се отчете с две попадения.

"Да се наслаждавам на играта заедно с Меси, това е нещото, което искам най-много! Имам желание да играя с него и със сигурност следващата година трябва да го направим", хвърли бомбата Неймар. Неговият договор с ПСЖ изтича през 2022, а този на Меси с "Барселона" след края на този сезон. Затова се счита, че е по-вероятно гениалният аржентинец да смени клубната си принадлежност. Догодина през юни той ще навърши 34 години.

Реклама

Двамата бяха съотборници в продължение на 4 години на "Камп Ноу". Името на Неймар бе спрягано със завръщане в "Барселона" през миналата година, но каталунският гранд така и не успя да събере нужните средства за подобен трансфер. През тази година "Барса" трябваше да намали заплатите на играчите си със 122 милиона евро, за да стабилизира финансовото си състояние в условията на пандемията от коронавирус.

През лятото Меси публично изрази желанието си да напусне "Барса", но тогавашният президент на "блаугранас" Хосеп Мария Бартомеу отказа да го пусне. Впоследствие босът подаде оставка, а новите избори ще се проведат на 24 януари. Именно от тях зависи и решението на Меси дали да подпише нов договор с клуба.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама