Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9286494 www.bgdnes.bg

Йоана Буковска, която е с COVID: Нито се подобрявам, нито се влошавам

Имам много симптоми, децата ми са добре, казва актрисата

Без подобрение е състоянието на Йоана Буковска. Актрисата от почти седмица се бори с COVID-19. Екранната Виолета от "Откраднат живот" има множество симптоми на заболяването.

Всичко започва със загуба на обоняние. След това се появяват запушен нос, болки в мускулите и силно главоболие.

Реклама

"Още съм болна. Не се влошавам, но не се й подобрявам - разкри пред "България Днес" Буковска. - Още имам симптоми. За радост заболяването не върви тежко при мен", добави още пред вестника актрисата.

Буковска е изолирана в дома си. Заедно с нея е и семейство й - мъжът й Иван и близнаците Вера и Любомир. Малчуганите са втори клас и учат дистанционно.

"В изолация съм. Не излизам. Не се срещам с никого освен със семейството ми. Все пак с тях живея. Децата са здрави", обясни още чаровната актриса.

Заради заболяването Йоана отложи моноспектакъла си "Променяне". Той трябваше да се състои на 30 ноември. И да е посветен на учителя на Буковска Андрей Баташов.

Актрисата бе една от първите, които скочиха срешу затварянето на театрите по време на първата вълна на COVID-19 през пролетта. Сега Йоана е радостна, че само салоните са отворени за публични събития.

Наскоро актрисата създаде кратък образователен филм. Лентата е озаглавена "Тръгваме на училище, вирусът - не". Буковска е автор, режисьор и участва във видеото.

"Искам да установим контакт с децата и да започнем да говорим на техния език, а не само да изискваме и наказваме. Преди да е установен диалог, няма как да се стигне до добри резултати. Ние направихме филм не за вируса COVID-19, а изобщо за вирусите", сподели Буковска.

Екипът на "България Днес" пожелава бързо оздравяване на Йоана Буковска!

Реклама
Реклама
Реклама