Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9292852 www.bgdnes.bg

Големият победител в "Маскираният певец" Боби Турбото: Дълго бях без работа и родителите ме издържаха

Не се отказах от актьорството, започнах в Сатирата и изплатих дълговете си

"Искам да кажа на всички хора - не се отказвайте, търпението и трудолюбието се възнаграждават и никак не са изтъркани от употреба думи." Това сподели след грандиозния финал на втория сезон на най-мистериозното шоу в ефира "Маскираният певец" неговият победител - Борислав Захариев. Цели 13 предавания той успешно се криеше зад тайнствената маска на Баба Яга и си извоюва титлата.

Телевизионният ексводещ преди време бе пред фалит. Причината бе, че повече от три години стоя без работа. Турбото се прочу с идиотските си роли в предаването "Сблъсък" на Иван и Андрей. Превъплъщенията му бяха хит, но за кратко. След това той остана без препитание. Хонорарът за краткия му престой и в къщата на "Биг брадър" не успя да покрие всички дългове, които бе взел, за да не тежи на родителите си. "Имаше период, в който те ме издържаха. А аз исках да ги заведа на почивка, да ремонтираме жилището, както и да започна свой филмов проект. Всичко това днес е в миналото и слава богу, благодарение на това, че не се отказах от актьорството, с упоритост преодолях всички проблеми. Вече всичко си дойде на мястото. Взеха ме в Сатиричния театър и съм много благодарен на директора Калин Сърменов, защото дълго не можех да избягам от образа на Боби Турбото, никой не ме взимаше за сериозни роли", сподели дипломираният с най-висок успех от НАТФИЗ Захариев.

Реклама

Шефът на Сатирата обаче видял в него "много хляб" и решил да го режисира в моноспектакъл, в който разказва живота му. Така се ражда постановката "Извънземни страсти", в която Боби пее хитове на Лили Иванова, Елвис Пресли, Франк Синатра. "От "Като две капки вода", риалити шоу, в което участвах, си сверих часовника дали мога да пея и какво, след това се втурнах в това приключение", разказва Захариев, който веднага приел предложението на Маги Халваджиян да участва в "Маскираният певец". "И колегите ми, които останаха след мен, заслужаваха първото място - Невена Цонева, която беше Булката, и Християна Лоизу, която бе Хищницата, но съм щастлив, че точно аз спечелих", радва се Турбото.

В края на шоуто Маги Халваджиян обяви, че певицата Невена Цонева пяла няколко часа след погребението на баща си, с което изненадала екипа с професионализма си. За тъжното събитие, случило се на талантливото момиче, "България Днес" написа първи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама