Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9336576 www.bgdnes.bg

Бабата на Нина Добрев почина

Актрисата се връща в България, за да изпрати прародителката си в последния й път

Бабата на Нина Добрев почина!

За тъжната новина съобщи самата тя в социалните мрежи и пусна последни снимки заедно с нея. Новината, че най-успешната ни актриса в Холивуд се прибира у нас за празниците, обиколи страната за часове преди седмица, след като фитнес треньорът Сами Хосни сподели кадри с Добрев от самолета. На снимката Нина изглежда свежа и нищо не предполага, че идва у нас за да прекара последните часове заедно с баба си.

Реклама

Актрисата написа прочувствено послание за баба си, с която въпреки световната пандемия, успя да се види за последно.
“Една глава приключи. Сърцето ме боли. Годината, която беше толкова трудна за всички се влоши. Но въпреки това се опитвам да намеря благодарност. Аз съм такава късметлийка. Имам толкова много красиви спомени с теб, които продължават да проблясват в съзнанието ми като на филм. Ти ме научи толкова много и ни обичаше всички толкова дълбоко през своите 87 години, светът имаше късмета да те има в него. Ти беше светец. Възпитател. Защитник. Любяща майка. Отдадена баба. И сега си ангел, някъде където е несъмнено по-добре, отколкото е тук в момента. Имах рядката способност да се сбогувам. Знам, че на толкова много тази година не им беше позволен този лукс. Това не прави нищо от това по-лесно, но през сълзите мога да оценя тази невероятна възможност. Благодаря ти, че се задържа толкова дълго, колкото можа, знам, че накрая не ти беше лесно, но ще ценя последните моменти, които споделихме заедно завинаги. Обичаме те и ще те носим в сърцата си, докато бият. Липсваш ми Баби. Почивай в мир. Моля, прегърни и целуни дядо от мен, когато се видите”, написа Добрев в мрежата.

Актрисата прекарва 4 дни в България, като това е единственото й посещение в родината й за тази година, а след като изпраща баба си в последния й път се върна обратно в САЩ, където ще прекара празниците.

СНИМКИ: Инстаграм

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама